tudniakaro 0 Share Posted March 16, 2011 Sziasztok! Tudom, van egy drupal.hu oldal, de ott... Szóval tudja-e valaki a következõt: A Finder modult használtam a 6-os verzióban. Csak próbából feltettem - mivel más nem volt - a 7-esre írt, még .dev verziót, de jól le is "fagyott". Próbáltam a Search modullal helyettesíteni amire szükségem van, de nem akarja... Mindössze annyit szerettem volna, hogy a keresõmezõbe beírva egy Node címét azonnal a teljes nézet jelenjen meg, ahogy a Finderben is, tehát képpel együtt. Sajnos a Search nem így tesz, hanem csak listaszerûen, tehát még tovább kell kattintani a teljes tartalomért. A Search modulban csak a Node-ra való keresést engedélyeztem és kerestem a Tartalomtípusban beállítást, hogy azonnal a Teljes tartalom jelenjen meg, de nem találtam ilyet, Ilyet kerestem: - Egyszerû (csak címek) - Egyszerû (teljes) - Beágyazott (csak címek) - Beágyazott (teljes) Ez volt a 6-osban, igaz ez a Hozzászólásokra vonatkozott. Nem programozással rá lehet venni a 7-es Drupalt, hogy amíg nincs Finder, addig ezt a kis csekélységet megcsinálja nekem? A találati listában csak egy találat van, tehát semmi oka sincs arra, hogy listázzon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts