Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Áttérés Ms. Word 2010-re?


biglali

Recommended Posts

biglali

Számítógépes tevékenységem kb. 60-70 %-át Ms Word-al végzem. Tavaly nyáron tértem át a jó öreg 2003-asról a 2007-re. Kb. két-három hét macera után megbékültem az új menüvel, és azóta gond nélkül használom.

Tanácsot kérnék tõletek: áttérjek-e az Ms Word 2010-re. Mennyivel más, mennyivel több és jobb. Próbáltam a Neten keresni valami összehasonlítást, de lényegre törõt nem találtam. Segítenétek? Köszi!

Link to comment
Share on other sites

payskin

Ha pénz nem számít, persze. Ha számít, akkor nem érdemes, nincsenek akkora különbségek, az újdonság meg erõsen tart a 0-hoz.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

A legnagyobb újdonság, hogy van belőle nativ 64 bites változat is. Ennek köszönhetően 64 bites rendszeren kicsit gyorsabban fut. További újdonság, hogy a főmenüt lecserélték benne, ami megnyítás után teljes képernyős lett. Talán a nyomtatás menüpont az amit érdemes megemlíteni, sokkal felhasználóbarátabb lett (nyomtatási előképpel együtt jelenik meg a beállítások és a nyomtatás menüpont, ahol azonnal látod a változásokat). Ezekívűl pedig érzékeli, hogy egy dokumentum saját szerzemény-e, vagy más a szerző. Az utobbiakat alapbol zárolja (nem lehet szerkeszteni), de a fejlécen egy kattintással szerkeszthetővé válik a dokumentum. Az alap kezelőfelület nagyjábol megegyezik a 2007-el. Az átszokás nem jelent nagy problémát.

 

ui.: A jobbegeres menü ki lett egészítve még egypár gyorsfunkcióval, ami a 2007-ből kimaradt, de gyakran használt funkcióknak számítanak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...