Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Számítógépes tevékenységem kb. 60-70 %-át Ms Word-al végzem. Tavaly nyáron tértem át a jó öreg 2003-asról a 2007-re. Kb. két-három hét macera után megbékültem az új menüvel, és azóta gond nélkül használom.

Tanácsot kérnék tõletek: áttérjek-e az Ms Word 2010-re. Mennyivel más, mennyivel több és jobb. Próbáltam a Neten keresni valami összehasonlítást, de lényegre törõt nem találtam. Segítenétek? Köszi!

Posted

Ha pénz nem számít, persze. Ha számít, akkor nem érdemes, nincsenek akkora különbségek, az újdonság meg erõsen tart a 0-hoz.

[OP]Destroy-man
Posted

A legnagyobb újdonság, hogy van belőle nativ 64 bites változat is. Ennek köszönhetően 64 bites rendszeren kicsit gyorsabban fut. További újdonság, hogy a főmenüt lecserélték benne, ami megnyítás után teljes képernyős lett. Talán a nyomtatás menüpont az amit érdemes megemlíteni, sokkal felhasználóbarátabb lett (nyomtatási előképpel együtt jelenik meg a beállítások és a nyomtatás menüpont, ahol azonnal látod a változásokat). Ezekívűl pedig érzékeli, hogy egy dokumentum saját szerzemény-e, vagy más a szerző. Az utobbiakat alapbol zárolja (nem lehet szerkeszteni), de a fejlécen egy kattintással szerkeszthetővé válik a dokumentum. Az alap kezelőfelület nagyjábol megegyezik a 2007-el. Az átszokás nem jelent nagy problémát.

ui.: A jobbegeres menü ki lett egészítve még egypár gyorsfunkcióval, ami a 2007-ből kimaradt, de gyakran használt funkcióknak számítanak.