barb1 0 Share Posted January 2, 2011 hi! bocs nem tudtam se jobb helyre írni a kérdéseimet se jobb címet nem találtam neki. zenéhez szeretnék sample-ket kivágni videókból és ehhez beszereztem a total recorder pro-t. a problémám az, hogy a felvett hang frekvenciái eltérnek a videóétól. elsõsorban a méllyel van probléma. azt hittem a programmal lehet valami gond, de kipróbáltam a beépített hangrögzítõt és hasonló eredményre jutottam. nem a hangforrással van a gond, mert a winamppal és bsplayerrel is próbáltam max méllyel. win 7-em van, de úgy emlékszem, mintha az xp-ben lett volna valami keverõ a bemenõ hanghoz is, de 7ben nem találtam. köszi elõre is a tippeket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb1 0 Author Share Posted February 7, 2011 azóta sem oldódott meg Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted February 7, 2011 Ha leírod, hogy mit is csinálsz pontosan, akkor tudok segíteni. Pl. minek kell hangfelvevő program? Ha DVD-ről akarsz leszedni hangot, akkor arra más módszer van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb1 0 Author Share Posted February 8, 2011 zenekarnak kellenek különbözõ hangminták, pl dvd-rõl, youtube-os videókból számokhoz. ennek fényében természetesen a lehetõ legjobb minõségben. ha tudsz segíteni megköszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted February 8, 2011 DVD-rõl az ImTOO DVD Audio Ripperrel leszeded az adot hangsávot (chapter szerint tudsz válogatni) wav formában, hogy ne ronts a minõségen, majd egy neked megfelelõ programmal megvágod (én az Adobe Audition használom erre a célra, de tökéletessen megfelel az ingyenes AudaCity is erre a célra. Ha wavban dolgozol, akkor semmi különbségnek nem szabad lennie a hangban. Ha mégis akadna, akkor azt a lejátszó program/eszköz DSP-je kelti. Youtubrol jDownloader segítségével mp3-ban le tudod tölteni a hanganyagot, majd azt is tetszés szerint vágod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted February 8, 2011 Módosítottam a téma címét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Temporary 52 Share Posted February 9, 2011 Milyen korlátozás van az ImTOO szoftverek FREE változataiban? Például ebben DVD Audio Ripper-ben? Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb1 0 Author Share Posted February 10, 2011 köszi szépen, kipróbálom őket! esetleg divx-es filmhez is tudsz progit ajánlani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted February 10, 2011 DivX-rõl a VirtualDUBal le tudod szedni a hangot. Kijelölöd a csuszkán azt a részt amit le szeretnél szedni, a videot letiltatod vele, a hangot pedig direct stream copyra teszed, ilyenkor konvertálás nélkül kiszedi az általad kijelölt hangot (vagyis a minõsége megmarad). Link to comment Share on other sites More sharing options...
barb1 0 Author Share Posted February 10, 2011 hát a virtualdubbal nemigen sikerült leválasztani a hangsávot. nem vágom hol lehet letiltani a videot, meg azt sem, hogy utána hogyan kéne menteni. save wav-ra csak üres fileokat csinál pedig, van kijelölve rész és direct stream copyn is van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted February 10, 2011 Kijelölöd azt a részt amit ki szeretnél menteni. A Videot nem kell letiltani, maradhat "Full processing mode" állásban. Az Audio, "Direct stream copy" állásban. Utána File -> Save WAV. Nálam így működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts