Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Microsoft Office 2010

Recommended Posts

Posted

Hamarosan elterjed a Microsoft új irodai programcsomagja.

Aki akarta a beta verziót kipróbálhatta.

Nekem csak egy hozzáfûzni valóm lenne.

Az Outlook 2010-ben, hogy minden fióknak legenerál egy mappa szerkezetet.. nem nyerõ ötlet. 4-5-6 fiók kezelése esetén már-már tragikus..

• 1 month later...
Posted

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az office 2010 feltelepíthetõ a következõ konfigra.

P4 3,2ghz

2x256mb ram

és a videokártya, a fõ kérdés mert az csak egy 4-5 éves alaplapon lévõ integrált valami, kb arra elég, hogy kép legyen a monitoron?! És úgy tudom 64mb ram direct x 9 a követelmény állítólag?!

Posted

Ez a követelmény:

* Legalább 500 MHz-es vagy gyorsabb processzor

* Legalább 256 MB memória (inkább 512 MB vagy több ajánlott)

* Körülbelül 3 GB üres merevlemez-terület

* Legalább 1024x768 képpont vagy nagyobb felbontású monitor

* Windows XP SP3 (32 bites), Windows Vista SP1, vagy Windows 7 operációs rendszer (32 vagy 64 bites)

* Bizonyos funkciókhoz szükség lehet DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártyára, Internet Explorer böngészőre, Windows Desktop Search 3 vagy Windows Search 4 programra, Windows Live ID-ra

A bizonyos funkciók ebben az esetben szerintem a GPU-gyorsítás, de ez csak egy lehetőség, nem kötelező (és, gondolom, főleg a PowerPoint effektjeihez van rá szükség). A memória viszont éppen csak elég. (Minkonfig ugyan 256-ot mond, azon szerintem vánszorog, és 512-ön sem lesz valami fürge, attól tartok.)

Posted

Köszönöm, világos, a 2007es is elment úgy ahogy. Talán ez is.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

2010-es MS Office: a Word doksinál van egy olyan gondom, hogy csak mellékletként lehet elküldeni e-mail-ben a Fájl-menûbõl.

A 2003-ban ez még úgyis mûködött. hogy maga a doksi lett a levél az Outlook-ban. (remélem érthetõ ...)

Itt meg csak becsatolni tudja mellékletként Ez nem kafa!

Van megoldás?

Üdv és köszi a válaszokat.

Posted

Sziasztok letöltöttem az Office 2010 próbaváltozatát, de az outlookkal meggyûlt a bajom.

A t-online-os (más fiókal nincs gond) fiókkal hadilábon áll. Ugyanis pl ha ki akarok törölni egy t-online fiókra érkezett (beérkezett üzenet) emailt, akkor ezt kapom:

IPB kép

Miután az ok-ra kattintok ezt kapom:

IPB kép

Hát ott van az a rohadt mappa! mi a franc baja van? (néha más mappákkal is meggyûlik a baja)

Akinek t-online-os fiókja van, és tiszta telepítést végzett, leírhatná a tapasztalatait! Ha van jó ötlet azt nagyon megköszönném, mert így gyakorlatilag számomra használhatatlan az outlook 2010.

U.I: bocs a nagy képért!

Posted
Sziasztok!

2010-es MS Office: a Word doksinál van egy olyan gondom, hogy csak mellékletként lehet elküldeni e-mail-ben a Fájl-menűből.

A 2003-ban ez még úgyis működött. hogy maga a doksi lett a levél az Outlook-ban. (remélem érthető ...)

Itt meg csak becsatolni tudja mellékletként Ez nem kafa!

Van megoldás?

Üdv és köszi a válaszokat.

Nem kell válasz! Van megoldás rá! A súgójában a 2010-nek ott van.

Üdv nektek.

• 5 months later...
Posted

Nem igazán tudom, hogy melyik topikba kellene ezt kérdeznem, de OneNote témát nem találtam úgyhogy ide teszem. Naszóval van olyan funkció a progiban hogy riasszon egy megadott időpontban? Szerintem nagyon hasznos programde ezt nem találtam benne.

• 3 months later...
Posted

Sziasztok. Megpróbáltam felrakni az sp1et de azt írja ki, "ez a telepített csomag egyetlen termékre sincs hatással. Megfelelő verziót akarok telepíteni. Mi lehet a gond?

• 2 months later...
Posted

Sok esetbe szorultam a segélyvonalra, és kaptam segítséget. Most a MS Office 2010, Word programjával akadt nehézségem. A Stílus és Sorköz az ami gondot okoz. A Stílus Normál-ra van állítva, de ebben az esetbe a Sorköz nagy. Ilyenkor a következõket kell, meglépjem: Szerkesztés > Az összes kijelölése > Stílus > Nincs térköz. Majd a kurzorral léptetések.

Kérdésem a Word > Eszközök > A Word Beállításai-ba, hogyan módosíthatom az elõzõekben leírtakat, hogy véglegesen a Stílus-ba a Nincs térköz maradjon. Tehát a sorok között ne legyen bántó távolság

Segítségeket nagyon köszönöm!

Posted

Ha jobb gombbal kattintasz a stílusra, akkor lesz egy ilyen, hogy frissítés az aktuális bekezdés alapján.

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Microsoft 2010-et használok, az excel munkafüzet nevét szeretném levédeni, de több korlátozást nem szeretnékalkalmazni.

Üdv.

• 1 month later...
Posted

Akadt egy rövidke kérdésem, ms oldalán ezt írják az otthoni verzió 1 gépes változatához:

"1 számítógéphez Válassza ezt a lehetőséget, ha csak egyetlen számítógépre kívánja telepíteni az Office 2010 rendszert. Egyetlen számítógépet használó egy felhasználó esetén alkalmazandó. A licenc nem vihető át másik számítógépre."

Ez akkor azt jelenti hogy olyan mint mondjuk egy OEM w7? :bizonytalan:

Posted

Szerintem csak annyit jelent, hogy személyhez és géphez is kötött a licenc. Nem telepítheted több gépre, hiába használod mindegyiket csak te. De azért várj még válaszra.