Jump to content
GSForum - Segélyvonal

WORD konverter

Recommended Posts

Posted

Kedves Fórumozók!

"mswrd632.wpc konvertáló nem indítható" - ez az üzenet jelenik meg, amikor megpróbáltam ma megnyitni egy mailben kapot dokumemtumot. Kaptam és telepítettem egy "Office2007_Converter" programot, amit sikeresen telepített elvileg, de így sem tudja megnyitni, ugyanazt az üzenetet kapom. HTML-ben ugyan meg tudom nézni, de nem minden formázás van benne, nekem pedig arra is szükségem lenne. Mit kell tennem, hogy meg tudja nytni a gépem a fájlt? :pislog:

Posted
Van ennél a saját magával sem kompatibilis Office-nál sokkal jobb, ami ráadásul ingyenes. OpenOffice.org 3.2.1 letölthetõ és ingyenes. Windows 95 -tõl kezdve a legújabb fájlkiterjesztésekig a világon mindent megnyit és kezel. Csak nem Word, hanem Writer a szövegszerkesztõ neve.
http://hu.openoffice.org/about-downloads.html
:hááát:
Posted

@vodás

Ó, hogyne. Próbálj meg benne bármilyen komolyabb dokumentumot elkészíteni, előre megmondom, kínszenvedés lesz. Vigyázz ezekkel az elhamarkodott kijelentésekkel!

Posted

De az tény, hogy megnyit például olyan Excel-fájlokat, amikre az Excel azt mondja, hogy az nem XLS(X), és hagyjuk õt békén. Többször mentettünk már meg így fontos adatokat tartalmazó táblákat.

Posted
Nekem is az Excellel gyûlt meg a bajom, a régebbi (2003) nem nyitotta meg a 2007-ben szerkesztett táblázatot. Állítólag már kapható az MS Office 2010, meg kellene nézni, tudja-e kezelni?
:hááát:
Posted

Én nem tudok róla, hogy már kapható :o Nem õsszel jön?

Posted

Az angol nyelvű végleges Office 2010 már letölthető volt egy ideje. Magyar még nincs.

Azt én se nagyon értem, mit akart vodás eme legutóbbi írásával. :pislog:

Hogy a régebbi Excel 2003 mitől is nyitná meg a 2010 által készített fájlokat. Már amennyiben .xlsx vagy.xlsm új verziójú fájlokról van szó.

Ezekhez természetesen kell az Office 2007 konverter telepítése a 2003-ra, és úgy már oké. Ebben a vonatkozásban meg nem különbözik a 2007 és a 2010.

Ha meg arról lenne szó, hogy a 2007 által Excel97-2003 .xls formátumban elmentett fájllal volt gond, azt meg simán meg kell tudni nyitni Excel 2003-ban.

Nekem semmilyen rossz tapasztalatom nem volt eddig.

Hacsak nem pár hozzászólással előbb Spányik Balázsnak mégis valami ilyesmi. ;)