webster20 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Sziasztok Van nekem egy ilyen telóm, de nem tesz éppen boldoggá hogy finoman fogalmazzak A telefon óránként, de pontosan óránként lefagy, bluetooth nem kapcsol be, Wifi bekapcsol csak nem talál hálózatot, és a vaku sem megy! Van valakinek valamilyen ötlete mitõl lehet ez? Bevittem szervízbe a válasz annyi volt hogy: Szoftvert frissítettem rajta, de ígyis fagy nemtudom mi lehet a baja! ennyit a szervízrõl bár érdekes módon még az sms-eim is benne maradtak, nemtudom csinált e egyáltalán rajta valamit, lényeg a lényeg hogy én itthon is frissítettem ráraktam régebbit is, mindent megpróbáltam és tényleg nem ez a baj!
KGigi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Én megpróbálnék egy hardveres újraindítást. Elõtte persze teljes adatmentés.
[OP]Destroy-man Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ha megmaradtak az adatok a telefonban, akkor csak részlegessen frissitettél rajta szoftvert, maga az oprendszer érintetlen maradt (azt nem cserélted le). Most nézem, hogy házilag is engedélyezett a KF900-on az FW csere: http://www.lg.com/uk/support/product/suppo...itialTab=driver Ha ezek után is problémás, akkor vidd vissza garanciáztatni, és ne foglalkozz vele, hogy szoftvert cseréltél rajta, az nem jár garanciavesztéssel ennél a készüléknél.
webster20 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Csak a szervízes emberke mondta hogy frissítette, mikor én újratelepítettem, minden elszállt róla mert próbáltam még régebbit is visszarakni, azzal is ugyan ezt csinálta! Hardveres újraindítás miis? köszi a segítségeteket!
KGigi Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Nekem van egy ilyen pont a beállítások között. Alaphelyzetbe hozza a készüléket.
webster20 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Jah az semmit nem ér... még a frissítés sem ír:
KGigi Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Valahogy egészen biztosan alaphelyzetbe lehet hozni a készüléket. Utána úgy kell fogadnia, mintha elõször kapcsoltad volna be.
webster20 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Igen vissza lehet állítani gyárira, de nem segít a problémán épp úgy lefagy meg nem mennek a dolgok
Recommended Posts