Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Telefon USB illesztõprogram telepítése


egerecske

Recommended Posts

egerecske

Sziasztok!

 

Van egy telefonom, ami szörnyen vacak már (Sony Ericsson J230i). Van benne millió telefonszám, sajnos a telefonban is, nem csak a kártyán, mert arra nem fért rá mind. Szeretném lementeni ezeket a számokat, és átvinni másik telefonra (Sony Ericsson W200i), amiben szintén van egy csomó telefonszám, de nincs nagyon átfedés a kettõ között. az ok, hogy az elsõ telefonra nem találtam semmit, amibvel le lehetne menteni a számokat, de legalább errõl a másikról szeretném valami programmal menteni a számokat, hogy ne kelljen anniyt írkálnom. Le is töltöttem egy ilyen szoftvert, de hiába csatolom USB-vel, nem ismeri fel a telefont . Letöltöttem egy illesztõprogramot is hozzá, de azt meg úgy néz ki, nem tudom, hogyan kell telepíteni. Az exe-dolgok már mennek, de ebben csak .cat, .sys, .inf és .vxd fájlok vannak. Ha beléjük nézek, egy szót sem értek abból, ami ott írva van... Meg tudom ezt valahogy oldani, vagy körmölgessek ki minden számot mindkét telefonból...?

Link to comment
Share on other sites

Sebi

Jobb klikk az *.inf fájlon és telepítés. A kábel közben ne legyen csatlakoztatva a számítógéphez, csak a telepítés után csatlakoztasd.

Link to comment
Share on other sites

egerecske

köszi. Találtam közben egy olyan progit, ami .exe. Amúgy ebben a mappában nem is csak egy .inf fájl volt, ilyenkor mindet kell telepíteni, vagy csak egyet - ha egyet, akkor honnan lehet tudni, melyiket...?

Persze azt sem tudtam, hogy a telefont addig nem szabad csatlakoztatni, amíg telepítek, most már tudom, köszi :)

Szóval a telefont már felismeri a gép, viszont egyelõre nem találtam a buta telefonkezelõ progiban olyan pontot, ahol ki tudnám menteni pl. a telefonkönyvet vagy az sms-eket... csak backupot tudok készíteni. Keresgélek még, hátha találok jobbat... mert így tényleg csak az egész cuccot tudom egyben ide-oda vinni, nem lehet egyéni telefonszámokat imoprtálgatni...

Link to comment
Share on other sites

Sebi

Itt nincs neked megfelelõ szoftver? -> Klikk. Nekem Nokia telefonom van, így nem tudom, hogy a tiedhez melyik jó.

Esetleg ez? -> Klikk

Link to comment
Share on other sites

KeLa

Igaz én Bluetooth-on keresztül használom a MyPhoneEplorer progit Sony Ericsson Z310i-hez. Nemtudom, tudja e az USB cstlakozásu telót kezelni.

 

Régebben a teló honlapján is voltak fent ilyen cuccok. érdemes szétnézni ott is. Bár ha nagyon régi a teló, már nehezebb találni cuccot.

 

Olyan lehetõség, hogy a kártyáról egy másik telóra leszeded a kívánt cuccot, vissza az eredeti telóba és a telón lévõ cucc mentése kártyára. Majd kártya átrakása és lementése?

 

Link to comment
Share on other sites

SkyBird

:hááát: Nem nagyon értem a problémát.

Vagy az nem úgy van, hogy a SonyEricsson telefonoknak van a saját és letölthető PC Suite programja, ami telepít minden szükséges drivert, és még azután vagy szinkronizálás van Outlokkal, vagy biztonsági mentés, vagy még a fájlok direkt matatása, stb.?

Ehhez a telefonhoz nincs ilyen, vagy nem jó?

Link to comment
Share on other sites

KeLa

Elméletileg úgy van, de elég hamar eltűnnek a régebbi típus támogatásai! A három éves tolómhoz már negyede cucc sincs fent, mint újkorába volt. Arról nem beszélve, hogy a MyPhoneExplorer (ingyenes!) messze túlszárnyalja a gyári megoldást és a mai napig fejlesztik.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
TheComputerNerd

Próbálj meg utánanézni a gyártó oldalán, ott biztosan megtalálod a telódhoz az illesztõprogramot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...