kléni 7 Share Posted April 1, 2010 Most nézegettem a nap a domaint regisztráló oldalakat, épp a legolcsóbbat kerestem. Amit találtam, az a nexttárhelynél lévő volt a legolcsóbb, 1800 Ft + áfa, 2100 Ft körüli. Tudtok még ennél is olcsóbbat? És egy másik kérdés, ha többet fizetek, "jobb lesz-e" a domain? Gondolom a megbízhatóság valamennyire bennevan a drágábban, meg esetleg idő. Szerintem nem jó helyre nyitottam. Szerintetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 6, 2010 Gondolom .HU-s domainra gondolsz, mivel az van ilyen áron. Valahol láttam mostanában 1500+ÁFÁért is. Ha nincs szükséged .HU-ra akkor a GoDaddy.comot ajánlom, õk a legolcsóbbak, és teljes egészében tudod náluk adminisztrálni a domain címedet. Szolgáltatás minõségében egyformán jók a szolgáltatók, ugyanis a domain cím csak ip cím átfordításra szolgál, szoval nincs olyan komoly rendszerkövetelménye mint pl. egy torrentoldalnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid Csaba 284 Share Posted May 6, 2010 1 évre ingyenes ".com" domain regisztráció: 1&1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts