Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Időjárás

Pjotr

Recommended Posts

Pjotr

Ha a szomszédban már úgyis beindult az idõjárás téma, akkor tessék. :P

Hõtérkép

IPB kép

Felhõkép

IPB kép

Széltérkép

IPB kép

Hótérkép

kléni

Csak nekem nem hoz be semmit?

Pjotr

Nem tudom, nálad mi a gond. :huh:

---

Szép volt este a -18°C, a villamoshálózat sem bírta. Fél kettõ környékén ingadozott össze-vissza, aztán reggel 7-ig teljesen sötétbe borult minden. Furcsa volt sötétben aludnom... :fogatlan:

Pjotr

Dörög az ég, villámlik. :pislog:

jagdtigger

Egyr bolondabb az idõjárás :S .

ProFiler

Na végre elmúlt a zivatar. 18°C volt nap közben, teljesen nyugodtan lehetett kint pulóverben lenni.

Ciao.

TheSaurus
Egyr bolondabb az idõjárás :S .

Csak próbál alkalmazkodni az emberiséghez...

Csaba_#

Hull a pelyhetlen, színtelen esõ, jöjj el kedves...... De vigyázz, azért beléd ne csapjon a villám.... :lol:

Temporary

... mi szél hozott mondca erre, viharvert a szánkód terhe.

Én ezt a +8-at rosszabbnak érzem, mint szélcsendben a -18-at. :vacog:

A hõérzet

kisszabo
Dörög az ég, villámlik. :pislog:

Sziasztok!

Nem tudom Makkosmütyür merre van 8) , de hozzánk fél hét után ért ide a vihar :( ! Egy DSL- modem, egy router és egy telefon készülék bánta. Délelõttre megvolt az elfoglaltságom (modem kölcsönkérés), és a család várja a hétfõt, hogy legyen Net minden gépen :D.

Pjotr

:fogatlan: Bárándot keresd meg a Google Maps-en! ;)

Szünetmentest kell alájuk tenni vonalvédelemmel. :igen:

kisszabo

Egyelõre csak túlfesz védelem van, de ezek után könnyebb lesz meggyõzni a "fõnökömet"(a zasszony :D ), hogy be kell fektetni egy szünetmentesbe.

Most már az idõjárásról is egy kicsit: ami Nálunk esett hó, majd esõ az mind megmaradt a frissen feltöltött udvaron :mérges: . Fel is "szántottam" a kocsival :D !

• 4 months later...
Sebi

Szörnyû egy idõjárás van már napok óta. Viharos szél és esõ. :S

Lassan már elkezdem építeni a túlélõ bárkámat. IPB kép

mizsi

Május közepén jobb idõ szokott lenni, mint ami most itt van (Bp.)

Pjotr

Nyáron meg majd nem esik semmi se. :(

Sebi

Nem bizony, de ha esetleg nagy ritkán mégis esik, akkor majd ugyanilyen viharral jön, jéggel és rengeteg csapadékkal. :S

Kifordult a természet teljesen magából ... vagy mi, emberek fordítottuk ki? :hmm:

Fujitsu

Szerintem ez elmúlt években inkább nyáron esett rengeteg csapadék, tavasszal meg õsszel alig-alig. (Konkrétan 2005 nyarára emlékszem, akkor nyáron majdnem minden nap esett.)

ProFiler

Megfigyeltétek már a TV-ben az időjárás jelentéseket, hogy milyen biztosra mennek a meteorológusok? :D

Konkrétumot semmit nem mondanak. Kiemelten figyeljétek a következő szavakat:

"helyenként előfordulhat", "néhol lehetséges", "...-i országrészben valószínű", "változóan felhős idő várható", "jelentős csapadék nem valószínű", "több-kevesebb napsütés"

Vagy ez csak nekem tűnt fel? :lol:

Ciao.

[OP]Destroy-man

Nekem Aigner Szilárd tetszett, még az RTL Klubbon. Egyszer benyögte, hogy "Biztossat a holnapi időjárásról, csak holnap este tudok mondani." :lol:

Pjotr

Az idõjárásjelentésben mindig ennyi van: lehet, hogy esik, de elképzelhetõ, hogy nem. Nem is szoktam nézni.

jagdtigger

Én se, szinte mindig bakot lőnek :D . Tudom hogy a májusi eső aranyat ér de lassan belefulladunk :S .

ProFiler

Na meg ez a vihar sem kellett volna. Ma délután hagyta abba nálunk a szél. Szombat reggel óta kegyetlenül fújt itt nyugaton. Már két napja levelet szedek és ágakat gyûjtök. :S

Ciao.

jagdtigger

Nálunk nincs fa úgyhogy nekem nem kellett :D , bár a buszozásból kezd elegem lenni :S . Tömegnyomor van rajta(szinte mindig kisbuszt küldenek, még néha reggel is[pedig jó esetbe kettőt küldenek de mire indul vissza a városba mindkettő fullon van]), és ráadásul ritkán is jár.

Sebi

Hát elég ramaty idõ volt. ilyen erõs szél és ez a rengeteg esõ senkinek sem hiányzott. :(

KGigi

Itt nagyon komoly vihar volt. Az egyetem parkja totálkáros, úgy kellett kerülgetni a letört ágakat a sétányon. És ne gallyakra gondoljatok, hanem kisebb oszlop vastagságú ágakra.