Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Scorpion Spyke
Posted

Üdv!

Nokia 3600-t használok, és nem tudok rajta internetezni, mert mindig azt írja ki, hogy elõször fizessek elõ a csomag alapú átvitelre. A használati útmutatóban nincs semmi érdemleges információ. Ezt csak elõfizetésesként tudnám használni, vagy mûködik Domino csomagban is? Ha valakinek volt már ilyennel problémája az írjon kérem!

[OP]Destroy-man
Posted

Nekem egy másik nokiám van (meg nem mondom, hogy milyen, apámé volt), de ebben itt tudod átkapcsolni a készüléket csomag alapura:

Beállítások -> Kapcsolatok -> Csomag alapú átv.

Talán segít.

Scorpion Spyke
Posted

Hát én próbáltam már mindent, de semmi sem segített. Szolgáltató beállítás lehet.

Scorpion Spyke
Posted

Na voltam bent a T-Mobile-nál, és a csaj beállította nekem. Azért köszi a segítséget.

• 3 years later...
Posted

Üdvözlet!

Nokia 5230 navi típusú, gyárilag független telefonom,(semmilyen változtatás nincs rajta, az 51.0.002 szoftverrel üzemel) nem tölti be a Vodafone és a Vatera oldalait. Illetve elkezdi, de még a nyitó oldal sem jelenik meg és kilép a böngészőből is.A többi internetes oldallal, amit látogatni szoktam nincs ilyen probléma. A telefon tökéletesen üzemel egyébként.Kell valamit telepítenem rá, hogy azok is megjelenjenek?