Misuku 0 Share Posted September 12, 2009 Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Nagyon sok szolgátató van, de nem tudok választani. A Global Hosting - www.globalhosting.hu tárhelyszolgáltatót ajánlották nekem. Az árak és a szolgáltatás igen jónak tûnik és árban is versenyképesek. Konkrét tapasztalat kellene az ügyintézésrõl, és a megbízhatóságról. Elõre is köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indrateam 0 Share Posted September 16, 2009 Én Global Hostingnál vagyok már majdnem 2 éves és minden kiválóan, gördülékenyen ment . Anno amikor őket választottam, a tárhely megrendelését követően már igénybe is tudtam venni, szóval nem kellett várnom. A cpanelt csak ajánlani tudom mindenkinek mert egy amatőr is mindent megért és konfigurálhat. Mindig a legfrissebb verziók vannek fent (php, mysql stb.) Remélem tudtam segíteni, ha egyéb infóra lenne szükséged pm-ben keress meg. Üdv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flexosym 0 Share Posted September 24, 2009 A mi cégünk is a Global Hostingnál van tárhelyileg. Mi a honlapon kívül a alapvetően FTP-re használjuk. Az ügyfeleink FTP-re rakják és küldik az anyagjaikat részünkre. Email-en lassan jönne át, a nagyobb állományok meg át sem jönnének. Hibamenetes szolgáltató, és az ügyintézés is gyors. Misuku ha még nem választottál én Őket ajánlanám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misuku 0 Author Share Posted September 25, 2009 Köszönöm a válaszokat . Mellettük döntöttem, meg is rendeltem a tárhelyemet náluk, amihez a hozzáférést már másnap meg is kaptam. Most a domain regisztrációt intézik igaz ez 14+2 nap de ha jól tudom ez mindenhol ennyi .hu esetén. A tárhely tényleg nagyon tág kereteken belül menedzselhető, ez már több is mint amire szükségem van, vagy amihez egyáltalán értek . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts