Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Keresek egy programot S60-ra, ami egy szövegfájlba folyamatosan menti, hogy mikor lett a billentyûzár kioldva (meg hogy mikor zárt le újra, de ez utóbbi nem fontos).

Wiezner István
Posted

Utánanéztem, de nem találtam semmit. Szerintem nem létezik ilyen, és szerintem a Symbian nem is naplózza ezeket az eseményeket, szóval log-fájlokat sem érdemes keresgélni...

• 2 weeks later...
Posted

Nem is gondoltam, hogy a Symbian log fájlokat készít, én egy külön programot keresek, ami automatikusan indul a telefonnal, folyamatosan fut a háttérben, és logolja a kioldásokat.

Más: régebben találtam egy programot, amivel át lehetett állítani bizonyos gombok mûködését. Sajnos, már nem tudom mi volt a neve, azt sem, hogy milyen alapú volt (erõs a gyanúm, hogy Python :( ), de most szükségem lenne rá, mert az E51-en van egy gomb oldalt, amit kb. egyetlen egyszer használtam egész életemben, nevezetesen a mikrofon némító gombja. Ezt jó lenne átállítani vagy a kamerára, vagy a zenelejátszóra. Mindenesetre valami használható funkciót kellene hozzárendelni. :hááát:

Edit:

Mindegy, utóbbi problémára megvan a megoldás: MagicKey. ;) Bár igencsak körülményes feltelepíteni...

• 2 years later...
Posted

Sziasztok!

Érdeklõdnék, hogy Nokia C5-03-as készülék milyen ingyenes vírusirtó szoftvert ajánlotok ami megbízhatóan teszi a dolgát és alacson az erõforrásigénye.

Tanácsaitokat, válaszaitokat elõre is köszönöm!

Posted

Lehet, hogy én vagyok maradi, de miért kell telefonra vírusirtó?

Posted

Nem tudom, hogy kell-e telefonra vírusirtó, csak gondolom, hogy amivel az interneten mászkál az ember arra nem árt.

Posted

Nekem sincs. Pedig interneten mászkálok vele. ;)

Posted

Én sem használok, bár szerintem igenis kéne... legalábbis Androidra igen. Symbianra szerintem már a vírusírók sem fejlesztenek. :)