Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Külföldi szolgáltatók


KGigi

Recommended Posts

KGigi

Kérésre nyitottam egy ilyet is.

Link to comment
Share on other sites

riskawarrior

Kösz a nyitást ;)

Egy olyan kérdésem lenne, hogy kinek mi a tapasztalata a külföldi nagy tárhely szolgáltatókkal. Konkréten kettővel szemezek, egy (angol) toplista első két helyezettje:

http://www.hostmonster.com/

És

http://www.bluehost.com/index.html

 

Mindekettő nagyon sok és korlátlan szolgáltatást nyújt az itthoni normál árakon. A visszajelzések azok, hogy gyorsak a szervereik, és jók.

És akkor az érdekelne, hogy ha valaki ismeri-e valamelyiket, akkor meg tudja nekem mondani, hogy Magyarországra milyen a sévszélességük? Tudok rajta honlapokat üzemeltetni, vagy túl kicsi a sávszélességük külfölre hozzá?

Link to comment
Share on other sites

Greene

Ezek úgy nézem Amerikában vannak. Én hostingra mindenképp magyart ajánlanék. Nagyrészt nem azon múlik ugyanis, hogy nekik milyen sávszélességük van külföldre, hanem, hogy az adott embernek aki épp meg akarja nézni az oldaladat, mekkora külföldi sávszélességet vett meg a szolgáltatója. Míg itthon nagy valószínűséggel a BIX-en fog átmenni az adat, és ott mindenki komolyabb cégnek legalább gigabites portja van ha nem 10G-s. Nemzetközi irányba a töredéke, főleg a tengerentúlra. Az a lehető legrosszabb választás.

 

Esetemben az interoute-on és a cogent-en keresztül megy a forgalom ezekre az oldalakra, 500ms-s eléréssel.

Link to comment
Share on other sites

riskawarrior

Aha.

Csak belebotlottam ezekbe, és az árai (most amíg akciós) még alatta vannak a magyar hoszting áraknak, és nem azt a karcsú szolgáltatást nyújtják. 1 gb tárhelyért többet fizetek itt, mint amennyiért ők adnák dollárban a korlátlant.

Ok, kösz a segítséget.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...