payskin Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 (edited) INGYENES KERESÕ/IRTÓ SZOFTVEREK Panda Cloud Antivirus (Jay) új Microsoft Security Essentials (Jay) új Moon Secure AV (jégmadár) új A-Squared (MolnárPéter) Avast! Antivirus (riegel) Avira AntiVir Personal Edition (mizsi) AVG Antivirus 8 (Windows) (ludla) BitDefender (Yety) PC Tools AntiVirus Free Edition (zvaragabor) PC Tools Spyware Doctor 6 Starter Edition (MolnárPéter) PC Tools Spyware Doctor with AntiVirus 5.5 Starter Edition (MolnárPéter) Rising Antivirus Free Edition (MolnárPéter) Spybot - Search & Destroy (mizsi) SUPERAntiSpyware (Soma01) ThreatFire (MolnárPéter) Malwarebytes' Anti-Malware (MolnárPéter) SpywareBlaster 4.1 (Jay) a-squared HiJackFree (Jay) SpywareTerminator (Jay) Panda Anti-Rootkit (Leona.) Free Dr.Web Curelt (Leona.) DriveSentry - Free Security 2.0 Antivirus and Antispyware (Jay) Sophos Anti-Rootkit (Jay) Winpooch (jégmadár) Kaspersky Virus Removal Tool (AVP Tool) (MolnárPéter) Ad-Aware Free - Anniversary Edition (eurolac) CyberDefenderFREE (Jay) MicroWorld Free AntiVirus Toolkit Utility (Jay) McAfee Avert Stinger (Jay) INGYENES TÛZFALAK Online Armor 3 Free (eurolac) PC Tools Firewall Plus (MolnárPéter) ZoneAlarm Free (KGigi) Comodo Internet Security (Arkangyal) Sygate Personal Firewall ELAVULT (Dávid Csaba) Netchina S3 2008 (Jay) Outpost Firewall Free 2009 (MolnárPéter) ONLINE KERESÕK BitDefender (jagdtigger) Comodo (mrszitya) Kaspersky (Chabi) Panda ActiveScan (Berecz Dénes) Symantec (Berecz Dénes) Trend-Micro a-squared Web Malware Scanner (MolnárPéter) CA Virus Scanner (Internet Explorer) (Jay) McAfee FreeScan (Internet Explorer) (Jay) Windows Live OneCare safety scanner (Internet Explorer) (Jay) Comodo Instant Malware Analysis (Arkangyal) ESET Online Antivirus Scanner (Bata László) F-Secure online scanner (csak IE, tud magyarul is) (MolnárPéter) AKCIÓS KERESÕ/IRTÓ SZOFTVEREK Mcafee VirusScan Plus 2010 - 12 hónapos ingyen liszensz az Mcafee-tól. (ludla) új Fél éves ESET Nod32 licenc (LeBlades) új F-Secure Internet Security 2008 - 3 hónapos (Chip) (MolnárPéter) Panda Antivirus, Antivirus+Firewall, Internet Security 2008 - 3 hónapos (Nero) (MolnárPéter) McAfee VirusScan Plus - 90 napos (MolnárPéter) Panda Internet Security 2009 - 1 éves kulcs (Anonymous) Symantec Norton AV/IS 2009 OEM akció (MolnárPéter) BitDefender Total Security 210 napos kulcs (Anonymous) Bullguard Internet Security 8.5 - 2 hónapos (Jay) Kaspersky Antivirus 2009 6 hónapos kulcs (Anonymous) avast! Professional Edition 2 hónapos kulcs (Jay) Microsoft Forefront Client Security - 120 napos (Jay) Jiangmin KV Antivirus 2009 - 90 napos (Jay) EGYÉB HASZNOS OLDALAK, PROGRAMOK Feltöltöd a fájlt, ellenõrzi, hogy vírusos-e Jotti Online Malware Scan (MolnárPéter) VirSCAN.org (Jay) Virus.Org Rogue File Scanning Service (MolnárPéter) VirusTotal (riegel) Comodo Instant Malware Analysis (Arkangyal) Eltávolítók: Avast! Uninstall Utility (MolnárPéter) McAfee Products Removal Tool: Link, Link, Link (MolnárPéter) Norton Removal Tool (MolnárPéter) CWShredder 2.19 (KGigi) Bitdefender termékek eltávolítója: 32 bit, 64 bit. AVG termékek eltávolítója: 32 bit, 64 bit F-Secure termékek eltávolítója Más biztonsági: Returnil Virtual System 2010 Home Free - Rendszervédelem virtuális környezet létrehozásával. Csak indítsd újra a gépet és minden visszaáll az eredeti állapotába. (Dávid Csaba) új Windows SteadyState - (Dávid Csaba) új Cobian Backup 9: biztonsági mentést tudsz vele létrehozni a fájljaidról vagy mappáidról (Arkangyal) Comodo Vulnerability Analyzer (Béta): átfésüli a géped, mihez kell biztonsági frissítést letölteni (Arkangyal) Search Startup Programs: Automatikusan induló alkalmazások ellenõrzése (Jay) XP TCP/IP Repair: Hálózati kapcsolódást állít helyre (Jay) Browser Security Test (Jay) Process explorer (jagdtigger) WinPatrol: Hasznos kis program, figyeli az automatikusan induló programokat, a szolgáltatásokat meg még egy csomó dolgot, mindezt 4 MB memóriahasználattal. (KGigi) Paragon Drive Backup 9.0 Express (Dávid Csaba) Dr.Web LiveCD (Leona.) Advanced SystemCare Free v3: Clean, Repair, Protection & Optimization (Jay) ParetoLogic PGsurfer (Jay) AnVir Task Manager Free (Dávid Csaba) Avira AntiVir Rescue System Live CD (Jay) AnalogX Script Defender - E-mail, script vírusok ellen (Jay) Böngészéshez: Verification Engine - Adathalászat (alias phishing) elleni védelem, böngészõs plugin: IE esetén lakatra kell húzni az egeret vagy ismert képre (pl. PayPal logóra). (Arkangyal) új Online LinkScanner - Internetes oldalak vizsgálata (Jay) WOT (mrszitya) McAfee SiteAdvisor - IE (7) - FF (3) (mrszitya) PC Tools Browser Defender (mrszitya) Firefox mellé: Finjan | No script (jagdtigger) Web Security Guard (Einstein) Netcraft (IE, FF) (MolnárPéter) AVG LinkScanner (IE, FF) (MolnárPéter) Haute Secure (IE, FF, az Opera antiphishing megoldásának licenszelõje) (MolnárPéter) Tor - Névtelen internet használat (Jay) K9 Web Protection - Internetes tartalom szûrõ (Jay) Norton Safe Web - Weboldalak elemzése (Jay) Más egyéb: AnVir - Automatikusan induló és már futó programok kezelése, tweaker, virustotal.com fájlküldés és egyéb apróságok (létezik portable verzió is). (Dávid Csaba) új Giveaway of the Day: minden nap más-más fizetõs szoftver tölthetõ le ingyen, néha biztonságiak is! (Yosido) Itt pedig jópár vírusirtót kipróbálhattok, mint Microsoft vásárlók. Általában 90 napig, de van, amit csak 30, vagy 45 napig. (MolnárPéter) EULAlyzer (mrszitya) Akit idegesít a Vista és a Windows 7 UAC biztonsági szolgáltatása: Smart UAC Replacement (MolnárPéter) Titkosított e-mail fiók: Hushmail (Jay) True Crypt (jagdtigger) System Protect - Fájlvédelem törlés, módosítás ellen (Dávid Csaba) Edited January 6, 2011 by KGigi
payskin Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Új élet váááár, felejts el mindent, mindent, ami fáááj... Kezdjük akkor itt újra egy kicsit haladóbb módon, hogy ne kelljen mindig több oldalt átnézni, keresgélni. Javasoljatok programokat bátran (lehetőleg a program saját oldalára mutató linkkel együtt), írjátok meg, ha valahol új akció van, vagy lejárt (én is igyekszem ellenőrizni), a moderátorok, témagazdák és én majd frissítgetjük a listát. Az előző témát nem dobtam ki, csak levettem a kiemelt állapotából. Ha kihagytam volna belőle valamit, szóljatok. Szabályok: Az ingyenes dolgok közé csak olyan kerüljön, ami tényleg ingyenes! (Például tele volt az előző téma PC Tools Spyware Doctorral, ami legjobb tudomásom szerint nem az.) Az akciós közé csak olyan kerüljön, ami egy átlagos kipróbálható verziónál (tipikusan 30 napnál) többet ad és nem annyira illegális, hogy az sértse a fórumszabályzatot. (Valamelyik újság vagy bank vagy cég akciója belefér, törés, kulcsgenerátor stb. nem fér bele.) Bétákat ne ide gyűjtsük, hanem az adott cég vagy termék saját témájába. Ha nincs témája, szóljatok, csinálok!
MolnárPéter Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Addig is 2 angol és 1 német nyelvű NAV 2009 OEM akció: 90 napos angol Norton Antivirus 2009: http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symant...0_Microsoft.exe http://spftrl.digitalriver.com/pub/symante...AV2009-90ML.exe 180 napos német Norton Antivirus 2009: http://spftrl.digitalriver.com/pub/symante...AVPCWelt180.exe 90 napos angol Norton Internet Security 2009 : http://spftrl.digitalriver.com/pub/symante...IS2009-90ML.exe http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symant...0_INGDirect.exe (Nem próbáltam mindet, ha esetleg 1-2 nappal kevesebb próbaidőt ad, vagy busman nyelvű a progi, akkor ez van...) OK
mrszitya Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ezeket is feltehetnétek az első hozzászólásba: (Ha valaki nem tudná, mire jók --> kémprogramok, levélszemét, vírusok és phishing (adathalász) jellegű tevékenységek szempontjából ellenőrzik a meglátogatott webhelyeket, s figyelmeztetnek.) WOT McAfee SiteAdvisor PC Tools Browser Defender OK
mrszitya Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ezt is javaslom első oldalra: EULAlyzer A SpywareBlaster készítőitől. Bár már ez is jó régóta létezik, mostanáig nem próbáltam. Mint a nevéből is kikövetkeztethető, az EULA-t (license agreement / licenc szerződés) képes átfutni, s a gyanús szavakat, mondatokat kiemeli. Így nem kell fáradni az átolvasással, amit a legtöbben - gondolom én soha nem tesznek meg, még ha magyarul is van. A program maga kimásolja a szerződés szövegét a telepítőből, de kézzel is bemásolható a szöveg, pl. ha az EULA részletei csak online érhetőek el. Az analízis eredménye a készítőknek is elküldhető a programból. OK
Jay Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ParetoLogic PGsurfer Weboldalak tartalmának korlátozása. Chatszobák és azonnali üzenetküldõ alkalmazások blokkolása. Zene, videó, játék és más fájlok letöltésének blokkolása. Számítógéphez való hozzáférés korlátozása. (Angol nyelvû.)
Temporary Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Böngészéshez->Firefox mellé: KeyScrambler Personal Free <Mi ez?>
jagdtigger Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 MSN mellé ez jól jöhet: http://dcmagnet.eu/download/MsnCleaner/down/MsnCleaner.exe Eltávolítja az MSN vírusokat valamint az msn-en letöltött fájlokat is átvizsgálja, de itt egy részletesebb leírás is. SZERK Eh fasza, döglött a link, több dolgot is töltöttem le így csak most vettem észre hogy 0 kb a mérete .
Jay Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Más biztonsági: PC Tools' Alternate Operating System Scanner F-Secure Rescue CD Kaspersky Rescue Disk BitDefender Rescue CD
Jay Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Lejárt: Mcafee VirusScan Plus 2010 - 12 hónapos ingyen liszensz az Mcafee-tól. (ludla) új
Jay Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Akciós: Panda Antivirus Pro 2010 - 3 hónapos Panda Internet Security 2010 - 3 hónapos Norton Internet Security 2010 - 3 hónapos
aadaam Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Felvetés: Esetleg lehetne fenn egy új kategóriát nyitni linkekenek: "Komplett ingyenes interntsecurity programok"
Jay Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ez már csak 30 napos: avast! Professional Edition 2 hónapos kulcs (Jay)
BlackSeven Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Az 'Eltávolítók' alá betenné valaki - erre feljogosított - ezt a linket is? Hátha jól jön majd, mert szerintem kevesen ismerik, hogy van ilyen is. Eset Uninstaller és Egyéb AV eltávolítók Köszi.
MolnárPéter Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Immunet Protect Free ingyenes felhõ alapú kiegészítõ védelem meglévõ antivírushoz: Link Hamarosan magyarul is tudni fog!
BlackSeven Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Köszi. Tudnád jelezni itt, ha majd már tud magyarul is? NOD mellé is feltehető? Mert az nincs benne az ajánlott listájukban. Azért kérdezem, mert a Panda Cloud rendesen összeakadt a NOD-al. Sajnos és ez a kettő nem megy egymás mellett.
bonci4040 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nálam már bizonyított: többféle trójait jelzett és eltávolított! Security360 az Advanced SystemCare-al karöltve használom.
die nadel Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 A Pandának is van ingyenes felhõ alapú vírusvédelme. Itt letölthetõ. Viszont érdekelne, hogy ez nem akad össze a telepített vírusvédelemmel (Avast! 5 Free)?
BlackSeven Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Hogy össze akad vagy sem azt AV-je válogatja. Másik magazin fórumában már értekeztünk erről és az a vélemény alakult ki, hogy vagy csak egymagában legyen a gépen, de így a free meg önmagában nem sokat ér csak a Pro verzió, vagy pedig inkább ne legyen másik AV mellett fent. Én azt tudom mondani - és ez saját tapasztalat -, hogy ESS/NOD32 mellett nem igazán vált be. Azonnal lefogta a gépet és többször is lefagyást okozott Win XP-n. Kaspersky mellé meg fel sem akart menni, csak ha trükköztünk a telepítésével. Ezt egy másik fórumozó tapasztalata után írom le. Én nem javaslom másik antivirus mellett használni, annak ellenére, hogy a Panda ezt javasolja. Aztán még van olyan "érdekessége" is, hogy az eltávolítása után (Revoval történt), mégis hagyott maga után szemetet és ezért a következő AV, ami történetesen az Avira volt/lett volna, nem volt hajlandó feltelepülni. Ezt is az egyik fórumozó tapasztalata után írom le ide.
BlackSeven Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ingyenes biztonsági szolgáltatást indított a Sunbelt Sunbelt-ClearCloud
Recommended Posts