Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Firefox nem tölti be szkriptbõl a CSS-t

Recommended Posts

Posted

Szervusztok!

Nagyon szégyellem magam, két dolog miatt:

1. nem emlékszem mikor toltam ide az arcom utoljára. :upsz:

2. nem bírom rávenni a Firefoxot (se 2 se 3) hogy egy oldalon, amit egy foxisapi ad vissza betöltse a helyi hálózatról a css-t és a képeket.

Kicsit részletesebben:

van egy kereső szolgáltatás egy helyi hálózaton tárolt dokumentációs rendszerhez. Ennek az alapja az MS Indexing Server, valamint egy foxpro-ban megírt foxisapi kiszolgáló, ami a szerver adatbázisát lekérdezi.

Vannak előre elkészített sablon válasz html állományok, amiben a megfelelő részeket kicseréljük a találatokkal. Ezek az állományok gond nélkül megnyílnak a Firefoxban, css-el képekkel együtt.

De! Ha az oldal a foxisapi-n keresztül érkezik válaszként a keresési form 'action'-re adott válaszként, akkor nincs css és nincs kép.

Ha a visszaadtott oldal forrását elmentem html-be, és direktbe megnyitom, akkor megint van css és kép.

A hibakonzolon a következő van:

Biztonsági hiba: http://egyikszerver/dll/foxisapi.dll/search.search.latest_d helyen lévő tartalom nem töltheti be vagy hivatkozhatja file://///másikszerver/999-Objekte-Objects-Elemek/form.css-t.

További infók:

a két szervert nem lehet egyesíteni

a css-t és a képeket tartalmazó fájlokat nem kívánjuk áthelyezni

a "másikszerver"-en nincs web kiszolgáló, a html-ben csak helyi hálózati azaz file:/// hivatkozásokra van lehetőség

IE alatt semmi probléma

Már átnéztem egy csomó beállítást, de egyik sem volt hatásos.

Tud valaki segíteni esetleg?

Köszi!

Posted

Nos, megtaláltam a megoldást.

A prefs.js-be kellett belerakni pár sort, ami megengedi a lokális hálózatról származó adatok betöltését:

user_pref("capability.policy.policynames", "localfilelinks");

user_pref("capability.policy.localfilelinks.sites", http://192.168.50.53");

user_pref("capability.policy.localfilelinks.checkloaduri.enabled, "allAccess");

Köszönöm mindenkinek, aki gondolkodott rajta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...