Zaji 0 Share Posted October 24, 2008 Sziasztok, A következõ problémám adódott. Kicseréltem a routerem (IPTV miatt) és azóta a PDA (MioP550m) nem csatlakozik a hálózathoz. Az elérhetõ hálózatok listájában ott van a hálózat neve, próbál is csatlakozni, de egy idõ után visszavált az elérhetõ státuszra. Próbáltam a "csatlakoztatás"-ra kattintva, de ugyanaz a helyzet. A PDA-n csináltam már hard reset-et is, de ezzel sem oldódott. A laptopom és a mobilom gond nélkül tud csatlakozni a hálózathoz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drpapppege2 0 Share Posted January 23, 2009 Pocket Loox PDA-mon hogyan kell beállítani az internet kapcsolatot a WiFi-hez? Köszi a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 23, 2009 Milyen típus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted January 23, 2009 @Zaji Az új útválasztót a szolgáltató hozta? Nem lepõdnék meg, ha be lenne állítva neki, egy DHCP kliens limit. Akkor sem csatlakoznak, ha közben leválasztod a deskop, és a notesz gépet a router-rõl? Melyik IPTV szolgáltatónál vagy? Update Jajj bocs, tavaly október nem most volt, már biztos nem aktuális. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drpapppege2 0 Share Posted January 23, 2009 Elnézést Pocket Loox 720-s Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 23, 2009 Elvileg ez a leírása. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaji 0 Author Share Posted January 23, 2009 @Csaba_# Aztán nem csak a PDA nem tudott csatlakozni, hanem a többi eszköz sem és kicserélték a router-t (T-Home). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walacky 0 Share Posted February 21, 2009 AIRIS T620-as PDA-m van. Az otthoni WLAN WPA kódolt, MAC szûréssel. Hogyan tudom megismertetni vele a PDA-t? Feltehetõleg a MAC szûrés nem engedi fel, de hogy lehet megtudni a PDA MAC-ét? Elõre is köszönöm a segítséget. Walacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted February 21, 2009 Kikapcsolod a MAC-szûrést a routerben. Kapcsolódsz a PDA-val. Megnézed a router GUI-ban, feltehetõleg a DHCP Clients környékén, hogy mi a MAC-címe a PDA-nak. Regisztrálod, majd visszakapcsolhatod a MAC-szûrést. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walacky 0 Share Posted February 24, 2009 Kedves Pjotr! Engedd meg , hogy ezúton engedélyezzem a számodra a "Bolsoj" (fiatalabbak kedvéért Nagy) elõnév használatát a remekül bevált segítségedért. Köszönettel: Walacky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 26, 2010 Elég régen volt itt mozgás, de hátha tud valaki segíteni. Van egy ASUS A696 PDA-m, amit nem tudok rábírni, hogy lássa a routert (D-Link). A környéken minden vezeték nélküli hálózatot lát (persze azok is kódolva vannak, így teljesen fölösleges), de ami itt van tõle 2 méterre, azt nem. Kipróbáltam egy laptoppal, az egybõl látta a routert, a PDA nem hajlandó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted June 26, 2010 Állítsd a routert "b" only vagy "g" only módba, hátha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 29, 2010 Köszi Csaba a segítséget, de ehhez aztán végleg nem értek. Hol kell átállítani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted June 29, 2010 Pontosan milyen típusú D-Link -ed van? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 29, 2010 D-Link Wireless 150 Router DIR-600. Ez van a dobozán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted June 29, 2010 http://192.168.0.1 User name: admin Password: üres Alapesetben ! Advanced --> Advanced Wireless --> Wireless Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOSAIC 0 Share Posted June 29, 2010 User Manual 40. oldal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 30, 2010 Sajnos nem jött össze. Egy TP-Linket észlel valahol, de azt amit kéne, azt nem látja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted June 30, 2010 SSID szórás be van kapcsolva? PDA-ra is vannak Netstumbler szerű külön wifi kereső programok. Érdemes egyet telepíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted June 30, 2010 Elég hosszú a firmware -ekhez csatolt release notes hibalistája. Bár hasonló problémát nem találtam köztük, de azért biztos nem ártana frissíteni egyet: ftp://ftp.dlink.hu/dir/dir-600/driver_software/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted June 30, 2010 Nagyon kedvesek vagytok, hogy próbáltok segíteni. Nem úgy ahol a PDA-t vettem, ott ránéztek és azt mondták, hogy passz. A PDA-n a következõ beállításokat használom: Hitelesítés: WPA2-PSK Adattitkosítás: TKIP A hálózati kulcs meg van adva. IEEE 802.1x hozzáférés-vezérlés be van pipálva. EAP tipus: Smart Card Certificate Ennyi és nem több. Igazán azt nem értem, hogy a közelben simán fog egy TP-Linket (persze jelszóval van védve ), de ami itt van mellette, azt nem észleli. SSID szórás nem tudom, hogy mi, a Status résznél ez vagyon írva: dlink Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted June 30, 2010 SSID szórás nem tudom, hogy mi, a Status résznél ez vagyon írva: dlink A drótnélkülii hálózat nevének szórását jeleni. Ha be van kacsolva, akkor a kliensek nem látják a hálózat nevét és manuálisan kell azt beírni (ez elvileg növeli a biztonságot). Setup --> Wireless Setup --> Enable Hidden Wireless [ ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
majomringato 0 Share Posted May 13, 2012 Sziasztok! Hasonló, nem látja a wifit az eszköz problémám van. Egy Sony Ericcson Xperia Minirõl van szó. A környéken minden mást lát, amit kéne egy TP-Link WR740N-t azt nem. Próbáltam úgy, hogy az eszköz MAC címét hozzáadom a router adminjában - igaz, értelme nincs sok, mert amúgy nem használok MAC-szûrést, de úgy sem. Mit lehetne tenni, hogy lássa? Nokia, iPhone látja, ez nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted May 13, 2012 A kérdés elsőként az, mint épp fentebb volt róla szó. A TP-Link routeren engedélyezett-e az SSID szórás? Az Android alapból csak szórt SSID mellett csatlakozik, amennyire tudom. Tehát elsőként engedélyezni kell az SSID szórást. Amúgy se nagy probléma a biztonság szempontjából. Vagy le kell tölteni a HiddenSSID Enabler alkalmazást a telefonra. Vagy a WiFi Connector-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
majomringato 0 Share Posted May 13, 2012 Szórja az SSID-t. CSináltam úgy is, hogy manuálisan beadtam neki a paramétereket, de akkor meg azt írta, hogy nincs a hatókörben a megadott hálózat, holott a router mellett ültem. Köszi, a két appot kipróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts