zidan Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hello mindenki! Nem tudom hogy ez a kérdés ide való, ha nem elnézést kérek érte, de kérem valaki válaszoljon nekem. Van egy frame-em. amivel ketté osztottam a weboldalam horizontálisan. Az elsõt nullára állítottam, nem látszik. Tehát van egy oldal1.php, és oldal2.php. Az oldal2.php-en van egy gomb. A gomb beállít az oldal2.php-én egy értéket. Ezt az értéket szeretném visszakaptni az oldal1.php-nál. Viszont úgy hogy rejtve maradjon az oldal1.php. Próbálkoztam onclick-el de ez behozza az oldalat is. Válaszokat elõre is köszi. Zidan
durato Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Szia! Én sem tudom, hogy idevaló-e, $_SESSION["valami"] -vel át tudod adni, tehát egy form action="1.php", input type="hidden" kombinációval el tudod küldeni a másik php-nak. Azt, hogy szépen legyen megoldva és a másik oldalból ne vegyen észre a júzer, azt javascript+html+php kombinációval megoldhatod. Konkrétumot nem kérek, valamelyik profi majd segít konkretizálni, sok szerencsét! Talán a form target="valami"-nál érdemes keresgélni. András
Recommended Posts