antaladrian Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Helló, lenne egy kis problémám az Outlook 2007-es programmal. Összesen 3 email-címet kezel nálam a program és eddig nem volt vele semmi problémám. Az utóbbi idõben viszont küldésnél mindig elõugrik egy ablak és kéri tõlem a hálózati jelszó megadását, amit én már elõzõleg a beállításoknál (egyébként helyesen!) megadtam és elmentettem. A POP és az SMTP helyesen van beállítva, a portok is helyesen vannak beállítva. A Microsoft Support alapján már töröltem a regedt32-ben a Protected Storage System Provider alatti alkulcsot (biztonsági másolat természetesen van), de ez sem segített, ezért gondoltam hogy a pcworld fórumhoz fordulok... Remélem valaki tud segíteni. Üdv
antaladrian Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 A kimenõ levelek kiszolgálójaként egyébként a mail.t-online.hu van beállítva, mivel ez az internetszolgáltatóm által megadott SMTP.
arpsoft Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Az a bajom az Outlook 2007-vel, hogyha egy linket akarok megnyitni, akkor ezt írja ki: "Általános hiba. Az URL cím: "www.xyz.hu". Az alkalmazás nem található." Azt szeretném, hogy Safariban nyissa meg a linkeket, hol lehet ezt átállítani? Az IE-ben beállítod a Safari-t alapértelmezett böngészőnek.
Guest Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Sziasztok! MS Outlook 2k7-et használok Gmail IMAPhoz. Kérdésem, hogy lehetne szinkronizálni a GMailes névjegyeket Outlookba? Nem egyszeri export-import kéne, hanem folyamatos szinkronizáció. Thunderbirdbe voltak beépülõk, amik megcsinálták, Outlook mellé/alá külön program?
applause Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Kérdésem, lehetséges-e a 2003-as verzió fiók beállításait átvinni/importálni a 2007-es verzióba.
KGigi Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Szerintem simán. Legfeljebb átalakítja az új formátumra, ha szükséges.
applause Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Nem sikerült átvenni a fiókbeállításokat, azonban a leveleket igen. Olyan gondom van, hogy egy jópár levelet ismét letöltött, tehát duplán megvan. Van-e olyan funkció amivel a duplázást ki lehet törölni.
solties Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Sziasztok! Látom rég volt itt mozgás, de hátha tud valaki segíteni. Nekem az MS Outlook 2007 verzió fut, és két fiók van benne felvéve. Egy a saját szolgáltatótól, és egy hotmailes, az outlook connector segítségével. Az lenne a kérdésem, hogy hol kell beállítani a kézbesítési jelentéseket a fiókokra? Lehet, hogy rossz helyen keresgéltem eddig, de most hirtelen nem találom.
Pjotr Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Van egy kis gondom az Outlook importálásával. Outlook Express-es leveleket kellene belegyömöszölni az Outlook 2007-be, de fogalmam sincs, hogyan. Ha lenne élő Outlook Express a gépen, akkor gondolom, hogy menne simán az importálással. Nos, Windows 7-en ez kivitelezhetetlen, az Express-es levelek egy külön mappában vannak. Megoldás: Virtuális XP + Outlook 2007 Ezzel megcsináltam az importot, megkaptam a PST-t, irány a fizikai gép... Egyszerű, nem?
aadaam Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 MS Outlook 2007-hez lenne kérdésem. Valamilyen kiegészítõt / beépülõt / beállítást keresnék hogy amikor új levelet hozok létre akkor a címzet mezõben ha beírok pár karaktert akkor automatikus elkezdjen keresni a névjegykártyáim között, és felajnlja a lehetõségeket. Ne kelljen mindig rákattintani a címzett mezõre és onnan válogatni a kis ablakba. Tehát valami olyasmit keresek ami sok online postafiokban pl. GMAIL-ben mûködik... (Azt tudom ha egyszer kézzel beírtam egy emailcímet a címzet mezõbe akkor automatikusan felajnja amikor elkezdem megint gépelni, de ennél többre vágynék.) Köszi: ADAM
humberto87 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Üdv! A problémám a következõ (ha már volt róla szó, akkor elnézést...): Adott egy notebook és az asztali gépem. Mindkettõn ugyanazt a postafiókot szeretném megnyitni Outlookkal, de úgy, hogy ha az egyiken letöltöm a leveleket, akkor azok a másikon is letölthetõek legyenek. Ha a T-Home weboldalán keresztül, vagy mobiltelefonnal nyitom meg õket, akkor késõbb az Outlookkal is letölthetõk és olvasatlanként jelennek meg. Ugyanez lenne a cél itt is: megoldani azt, hogy a két gép valahogy szinkronban legyen és a két Outlookban a beérkezett üzenetek mappa tartalma mindig azonos legyen. Lehetetlent szeretnék?
KGigi Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ha POP3-mal szeded le a leveleket, akkor hacsak nem úgy van beállítva, hogy letöltéskor törölje a szerverről a leveleket, pontosan az lesz az eredmény, mint amit szeretnél. Egyébként a tökéletes szinkronizáció az IMAP, ilyenkor pontosan ugyanazt látod az összes gépen. Tehát ha egy levelet valahol olvasottnak jelölsz, akkor minden más gépen is az lesz, ettől függetlenül letöltődik. Én ezt használom. Így ugyanazt látom a gépemen, a laptopomon, a PDA-mon, és bármilyen gépen a webes felületen.
Wicked Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Vírusos lett az elõzõ XP-m és rátelepítettem a másikra. Ez azzal járt, hogy a programok és az OS között elveszett a kapcsolat szóval a levelezésem se indul el. Szeretném megkérdezni, hogy a leveleket hol tárolja az Outlook 2007?
payskin Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\akármi.pst De a sima Application Data-ban is vannak Outlookhoz tartozó dolgok, ha már backupolsz.
silentxxx Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Üdv. Outlook 2010 használok, exchange szerverhez csatlakozok vpnen keresztül. Miután a postában megadtam az adatokat, az outlook indulása közben ezt írja ki: Az alapértelmezett elektronikus levelezési mappák nem nyithatók meg. Az információtároló nem nyitható meg... 3x telepítettem újra az outlookot mégse jó Kiírja ezt a hiba üzit és leáll a levelezõ progam. Az adatok jók mert a névellenõrzésnél nincs hiba, még az outlook adatfile helyének is dokumentumok mappát adtam meg. Hogy lehet javítani a problémát?
arpsoft Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Be tudsz telnetelni az exchange szerverre a 25-ös porton?
silentxxx Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nincs szükségem rá, mert a weben hozzáférek a fiókhoz. Csak a kliens nem mûködik valamiért.
jim67 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Szabályt szeretnék létrehozni , hogy bizonyos levelek, egy megadott mappába érkezzenek, (konkrétan a facebookos levelek ) így (http://img149.imageshack.us/f/szabaly.jpg/ ) állítottam be, de nem helyezte át másik mappába, ha úgy próbálom be állítani , hogy a feladó egy adott személy vagy címlista, akkor nem tudom kiválasztani a feladót... esetleg tudtok rá valami megoldást ?
Priscin Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Rejtélyes jelenségben kérném a segítségetek. Több gépen is tapasztaltam, ha fut az Office 2007, akkor "valami"percenként megpróbál felcsatlakozni róluk a Mail Server -re. A Server log -ja tele van "IP cím POP3 login error" bejegyzésekkel. Az Outlookokban csak egy e-mail cím van beállítva, ha annak "rontom el" a jelszavát, akkor a log -ban "felhasználói név incorrect password" jelenik meg a másik üzenet mellett. Tehát valószínû nem magukkal a címekkel van baj. Olyan mintha lenne rajtuk egy "rejtett fiók", amiben még a egy felhasználói név sincs beállítva. Sajnos nem én telepítettem se az Office-t, se a Windows, mindkettõ MultiLanguage Version (angol, német, magyar), eredetileg angolul települtek fel. Lehet, hogy itt van valahol a gond? Elõre is köszönöm a válaszaitokat
Fujitsu Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Szerintem akkora vírusod van, hogy mindjárt kihajol a gépbõl és leharapja a fejedet. Nem tetszik nekem ez a multilanguage verzió, szerintem nézz utána az eredetének.
Priscin Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Az én elsõ gondolatom is vírus volt, de a gépen folyamatosan futott a víruskergetõ, és párszor végig nézettem vele a gépet. És nekem fura az a vírus ami nem saját POP3 -mal, hanem az Office -szal akar belépni a helyi postaszerverre. Persze, lehet hogy tévedek. Egyébként, zsír új gépként jött Ausztriából, angolul elõretelepítve (az Office is), telepítõkészlettel együtt. A magyar nyelvet a Windows -hoz, Office -hoz már én raktam fel rá.
njozsef40 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Sziasztok. Microsoft Outlook 2010-et használok levelezéshez,eddig az olvasóablakban olvasott leveleknél tudtam használni a hivatkozásközvetítés:kattintás funkciót de most csak ezt az üzenetet írja ki "A számítógépen érvényben lévõ korlátozások miatt a mûvelet nem hajtható végre. Kérjen segítséget a rendszergazdától" Tudtommal nem állítottam be semmilyen korlátozást. Vírusirtónak ESET Smart Securityt használok. Hogyha tudtok valamilyen megoldást, légyszives segítsetek.
logistor Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Hosszú hûséges szogálat után most az MO 2007 a kiküldött leveleket átkódolja és így a címzettek nem tudják kellõképpen élvezni. Ez persze baj. A magamnak küldött üzenetet sem tudom vissza kódolni. Mit tehetek? A segítséget mindenkinek elõre köszönöm. ír:
Recommended Posts