szisziway Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 (edited) Sziasztok! Lenne egy sablonos noti problémám... A következõ van, egy gericom elég idõs noti az áldozat, szóval ... nagyon sok ideig volt hálózatról hajtva a gép úgy hogy bent volt az akksi, és nem volt lemerítve soha, eddig haver szervere volt, én felvásároltam és az akksija kb 10-15 percig bírja úgy, hogy 100%-on van, lehúzom töltõrõl, és utána nem is jelzi, hogy csökken az akku csak egyszer hirtelen 8%, és lemerül persze csak leteszi a gépet készenlétbe... Na már most nem tudom, hogy az akksi vagy a jelzõ cuccos rossz... Ez lenne a kérdésem, hogy lehetne kideríteni mi a hibás, és lehet-e rajta valamit javítani? Minden válasz érdekel, és ha esetleg valaki tud hozzá akksit jó lenne... Edited June 21, 2008 by Gereby
Alex99 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Ha mondjuk már 4 éves a gép és az akksi, akkor valószínû, hogy az akksit kell cserélni.
szisziway Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 (edited) Jaja kb 4 éves... De akkor is ahogy a jelzõ mutatja tök gáz csak a 100%-ot és a 8%-ot ismeri... Edited June 21, 2008 by Gereby
Gereby Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Szerintem csak 15 percenként mérhet rá ezért lehet. Lehet vele próbálkozni, hogy lemeríted szinte csumára (kikapcsolod winben az autómatikus lekapcsolást), majd maxira föl. (Ezt sokszor.) Vagy még félig töltött állapotban bedobhatod a mélyhûtõbe.
Alex99 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 A következõ lépcsõnél, - ha nem cseréled le - majd nem fog akksiról menni már a gép. Tapasztalat.
szisziway Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 (edited) Mennyi idöre kell betenni a frigóba? Edited June 22, 2008 by Gereby
Gereby Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 @szisziway: Írj rendesen! Pár órára míg megfagy teljesen, aztán feltétlenül várd meg míg kiolvad.
szisziway Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Jolvan, remélem valamivel jobb lesz töle, 3-4 ora csak elég lesz neki, meg az mindegy hogy le van merülve és ugy fagyasztom le vagy fel kell tölteni? és kösz a segitséget!
Recommended Posts