Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Asus F3JR AP 169 VISTA Csak teljesítménycentrikus módban hibátlan


sgabor001

Recommended Posts

sgabor001

Adott egy ASUS F3JR AP-169 es laptop( Intel Duo T2450, 2GB RAM, ATI Radeon X2300). Következõ problémákkal állok szemben már hónapok óta: Csak teljesítménycentrikus módban tudom használni a laptopomat Vista Ultimate oprendszerrel hibátlanul. A kiegyensúlyozott és energiatakarékos módban képes magától újra indulni. A rendszer váratlan hiba után áll helyre üzenetet kapom. Volt olyan, hogy elment a kép egy pillanatra és azt kaptam vissza, hogy a videóvezérlõ leállt de sikeresen helyreállt. A vista egy beépített játékának grafikája úgy látszik mintha zaj lenne rajta. Lállni sokszor nem hajlandó ezekben a módokban. Amint átváltom teljesítménycentrikus módba már azonnal zár is be mindent és szépen leáll. Bakopcsolás után pl. az msn messenger csak teljesítménycentrikus módba óhajtozik elindulni (feladatkezelõben a folyamatok között pedig látom). Elalvás funkciót ne is próbáljam, azonnali újraindulás. Ugye ezt a laptopot eleve vistás driverekkel adták. Kipróbáltam újabb vga driverek is semmi változás. Gondoltam arra, hogy valamit még régen feltelepítehetteé és az okozza. Nemrég minden újratelepítettem az eredeti driverekkel semmi egyéb progi fent és ugyanazon hibajelenségek. Feltettem az sp1-et is és mindig semmi. Valakinek esetleg tippje mivel lehetne megoldani? XP-vel még nem próbáltam de lehet az lesz a megoldás.

 

Köszönettel:

sgabor

Link to comment
Share on other sites

Alex99

Tehát újratelepítetted rá már a Vistat? Formáztad is? Ha igen, akkor a géppel vannak a problémák. Nehogy már csak XP-vel menjen a gép, amihez eleve Vista jár. ;) Mert akkor menjen vissza ahonnan jött. :D

Link to comment
Share on other sites

sgabor001

Igen újratelepítettem és formáztam is. Már jóideje szórakoztam vele. VGA driverre gondoltam, de bármit tettem rá nem oldotta meg a problémát.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...