Jump to content
GSForum - Segélyvonal

felbontásproblémák

Recommended Posts

Posted

Hali!

Az lenne a problémám, hogy a vice cityben nem tudok felbontást változtatni. :( Pedig régebben ilyen probléma nem volt. Nem hiszem hogy a gépemmel lenne a probléma : intel 2,4ghz proci, 512 ram, ati radeon 9600 pro 256 mb, a legfrissebb direct x 9, és persze a legújabb ati catalyst. Szóval egyszerűen nem értem miért csinálja. Légyszi segítsen valaki, mert egyszerűen nem tudok erre megoldást. Előre is köszi a segítséget.

Posted

Nekem is volt ilyen, hogy le volt tiltva benne a felbontás, nem foglalkoztam vele, mert 1024-be volt. Következő Win telepítés után már jó volt.

De megróbálhatod csak a VC-t reinstallálni. Vagy a driveren változtatni is. Elég körülményes lesz. :hááát:

Posted

De nálam az a durva, hogy a 640-es felbontást nem lehet átállítani. Az a fura, hogy csak a vice citynél, meg a gtaIII-nál jelentkezett ez a probléma.

Posted

Mindenképpen a driver-ben kell keresni a megoldást. Van egy beállítás valahol, bár nem tudom hol, (nem nagyon értek a Catalyst-okhoz) ahol be lehet állítani, hogy milyen felbontások legyenek engedélyezve. Aztán VC-t reinstall. Ha ez nem mûködik, rakd vissza a régi drivert, amin még jó volt.

Posted

Ez lehet hogy jó ötlet lenne, csak én se igazán értek a catalysthoz. :nem:

már nagyon várom a jó megoldást, mert már nagyon idegel hogy ilyen ratyi felbontást tud csak produkálni ez a sz.r kártya. :mérges: pedig radeon 9600 pro és 256 mb.

Légyszi írjatok még ide ötleteket , mert nagyon játszanék a vice cityvel.

Posted

Valaki írjon légyszi már nekem a problémámra jó megoldást , mert már nagyon tolnám a vice cityt. Biztos tud valaki egy jó megoldást .

UI: Hogy lehet a catalystban azt megoldani, hogy milyen felbontásokat lehessen engedélyezni?

Posted

HAli!

A problémám megoldódott végre :D

Köszi mindenkinek a segítséget! :)