Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Biztonság: újraindítva

Recommended Posts

Posted

Új élet vár, felejts el mindent, mindent, ami fááááj... :lol:

Posted

Védi a Biztonság topikot a fórum szoftvere. :démonikacaj:

die nadel
Posted

Neveztek már szoftvernek (Kori-n kívûl) Balázs? :D

Posted

Elárulná nekem egy 90-110 IQ- szint között lévõ ember, hogy mi történt itt, a biztonsági részlegen belül? :pislog::pislog: Mert, hogy lett volna mit írnom! :ötlet: Köszönöm.

die nadel
Posted

143-as IQ jó lesz?

Amúgy nagytakarítás! Balázs megunta a meddõ vitáinkat! :D

ezermester
Posted

:D A szokásos. :D

Szerintem írj ide, hátha ez jobb sorsra lesz érdemes mint az előző.

Jaj, most nézem, felettem vagy. Nekem csak 136.

Posted

Esküszöm, leteszem a hajam! Itt rátört valami súlyos istenkomplexus valakire és kitörölt mindent, mert megteheti alapon, vagy hacker támadás érte a fórumot, és pont ezen részét barmolták szét?

( Ja, egy átlag ember IQ- szintje mozog 90-110 között, így örülök neki, hogy itt csupa okos ember van. :) )

Posted

Sajnos nem hagytatok más lehetőséget. Egyelőre érjétek be ennyivel. Az új témák nyitását mindjárt kikapcsolom. Akinek vírusos lett a gépe, telepítse újra, és közben gondolkodjon el az élet nagy kérdésein.

Istenkomplexusom is van, igen. Meg allergiám, bár idén késik.

jagdtigger
Posted
Az új témák nyitását mindjárt kikapcsolom.

:pislog: Nem túlzás egy kicsit ez?

Posted

De az. :) Nyilván vissza fogom kapcsolni, ha végeztem a "ganajozással", de most épp más dolgom van.

Posted

Elõször azt hittem, hogy Balázsék elfelejtették az Admin CP kezelését (nem is olyan egyszerû az :P ). Most már látom, hogy voltak ésszerûbb okai is a nagytakarításnak. :oké:

ezermester
Posted

Balázs most komoly, hogy késik az allergiád? Annak vége kéne, hogy legyen!

Ne mond már vírusos lettél?

Én most megyek kifelé belõle. (kop, kop, kop.)

Ha neked az kezdõdik, ami nekem véget ért, akkor borzalmas idõszak vár rád. Készülj fel az eddigi legrosszabbra. Százas papírzsepi, meg: de hisz tudod.

A Balázst azért nem nevezik szoftvernek, mert a védelme hardveres.

(Próbálkozhatsz, betörni hozzá, nem lebeszél róla, hanem kivág. :D:D:D )

Posted
Ne mond már vírusos lettél?

Én most megyek kifelé belőle. (kop, kop, kop.)

Ne is mondd, az elmúlt hónapban kétszer is náthás lettem. :S:D

die nadel
Posted
Jaj, most nézem, felettem vagy. Nekem csak 136.

( Ja, egy átlag ember IQ- szintje mozog 90-110 között, így örülök neki, hogy itt csupa okos ember van. :) )

Ezek csak számok!

És ezeknek a számoknak a nagyságától függetlenûl is tud az ember ordító nagy hülyeségeket csinálni!

Tapasztalatból mondom! :(

Posted

Na-ná, hogy tud! Nyilván emberi hülyeség(ek) sora vezetett ahhoz, hogy most kong az ürességtõl a fórum egy kedvelt részlege. Én remélem, hogy akik ezt elõidézték, tanulnak az esetbõl, és többet nem fogják ilyen módon a már meglévõ értékes hozzászólásokat, segítségre adott válaszokat hagyni, hogy a múlt martalékává váljanak. :nem:

die nadel
Posted

Csak nyugalom!

Balázs sokmindent vissza fog tenni, csak megszabadítja a "hülyeségünktõl". :D

Posted

A fórumokat az adminok irányítják, vezetik. Ők monják meg mit és hogyan szertnek látni és azt olvasni a topikokban, ezt lehet szeretni és nem is. Van ahol egy egyszerű köszönömöt kérnek a linkekért, van ahol káosz van és átlálhatatlan az egész. Itt azonban különös módon törli és "tisztogatja" a topikokat, pedig bármi is lesz az ide látogatók 95%-a nem olvas vissza és azonnal szeretné a választ a problémájára vagy egyszerűen nem szakszerűen fogalmaz. Lehet moderálni így is , meg elnézően is, hiszen az adminnak mindent lehet. :huh: Ja, és a hülyeségek is hozzátartoznak a fórumhoz. Mindenki nem lehet számítástechnikai szakember, mert, ha igen akkor nem kellene a fórum.

ezermester
Posted

Fujitsu!

Balázs nem vírusról ír, hanem sokkal rosszabbról. Allergia, mint nálam.

A vírust csak én írtam, mivel a topik témája.

Kelvin!

Balázs írta, hogy nem törli a fórum fontos, tanulságos részeit, csak a felesleges csevelyt.

Egyelőre van így, majd visszaállítja a használható részeket, csak az idő nagyúr, és neki most kevés van belőle.

Az IQ valóban tág fogalom, mert nem az észről, hanem annak használati képességről szól.

Posted

Talán ez az OFF Topic is közte lesz. :hááát:

Posted
Balázs nem vírusról ír, hanem sokkal rosszabbról. Allergia, mint nálam.

Annak nem nyáron van az idõszaka? :hmm: Emlékszem, anno mennyit kínoztak engem is a pulmonológián, mire megállapították, hogy nem vagyok allergiás. :hááát:

die nadel
Posted

Biztos, hogy közötte lesz, de szerintem ez a topic azért lett indítva, hogy megtárgyaljuk egymással ezt a nagytakarítás dolgot.

Finoman fogalmazva: száljunk egy kicsit magunkba. Mert valljuk meg őszintén, egy kicsit mindannyian tehetünk erről. Én biztosan! :(

Tisztelet a kivételnek!!!

Posted

Van egy olyan érzésem, hogy Balázsnál a köztem és ezermester között lefolytatott vita volt az utolsó csepp a pohárban. :hááát::D

Szerintem meg kellene tiltani a biztonsági szoftverek ócsárlását ezen a fórumon. ;) Így elkerülhetõ lenne a sok értelmetlen és felesleges vita. :hááát:

ezermester
Posted

Nos, ha visszakerül, pontosan tudni fogjuk, hogy honnan nem kell tovább menni.

Ha jól ismertem meg Balázst, én is pontosan tudom, mi kerül vissza, és mi nem.

A törölt topik miatt, ezt jobban nem fejteném ki, mivel senki nem kérdezte a véleményem.

Amennyiben Balázsnak Bírót játszani támad kedve, (és õ tudja hol unta meg) és megkérdezi az érintett feleket, készen vagyok válaszolni, „kész érvekkel”, és akár a véleményemmel is arról, kinek mi a feladata, és milyen jogköre van egy nyílt, de szabályokkal ékesített fórumon. Szerintem.

Posted

Tisztelt Mindenki!

Az egy dolog, hogy a Balázs megunta a vitát, de ezzel sok minden el is szállt. Például a Kis 7-nek a hat hónapos licensze, pontosabban az, ahonnan le lehetett tölteni. Tudna valaki segíteni, hogy honnan lehet ezt megint megszerezni? Elõre is köszönöm.