Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Csomópont

Recommended Posts

Posted

Helló! A téma-keresővel csak a DHT beírásával kaptam néhány problémát, de az én kérdésemre nem találtam választ.

" DHT: 230 csomópont" itt néha frissít és vált. Szeretnék én megadni a 230 helyett pl: 253-at. Lehetséges ez? A szolgáltatóm Wi-Fi-s. Feltételezem, hogy tudom melyik az a csomópont / mert láttam / ahol zöld pontot kaptam, vagyis a hálózat rendben. Gyorsan felírtam a számát. Máshol mindig sárga háromszög. A megjegyzett csp számát be tudom állítani? Üdv. Denibaby

Posted

A frissítés ismét elõadta "azt" a csomópontot, ahol zöld volt! Most sajnos sárga, vagyis nincs bejövõ kapcsolat, hálózt-beállítási hiba. Megoldható, hogy zöldre váltson?

Posted

Ez egy összeg, nem egy beállítható adat: ennyi DHT csomópontot lát azon a torrenten összesen. :)

Posted

Kösz! Azonban, ha hálózati beállítási hiba, hol tudom korrigálni?

Posted

Nem tudom, mert nekem még nem volt ilyen, de valószínûsíthetõen a port-beállítással lehetnek gondok. A Settings --> Connection fülön a port alatt a Randomize be van kapcsolva?

Posted

A véletlenszerű /random/ gomb van, azt szoktam váltogatni manuálisan, itt nem lehet pipálni. Amik ki vannak pipálva:NAT-PMP port hozzárendelés; UPnP port kezelés engedése; uTorrent hozzáadása a Windows Tűzfalhoz.

Ami nincs pipálva: véletlenszerű port uTorrent minden indításkor.

Proxy nincs, sebességkorlátok : nulla. Verziószámom 1.7.7 Szóval milliószor váltottam már/ kivárással, sőt váltás után kikapcs, újraind./ Két hete kötötték be az internetet, azóta sárga háromszögem van. A szolgáltató is azt mondja, hogy beállítási hiba. Ok. De hol? Üdv.