johndoe Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 (edited) Sziasztok! A sulinkban meghívtak pár bulira mint dj és a kérdésem az lenne hogy: Hogy lehetne megoldani azt, hogy az én fülemen lenne egy fejhalgató és a hifin is hallják a zenét? (Két különbözõ zenét.) Konkrét példa: Berakok két zenét a programba(Sam Broadcaster) mondjuk x és y.Az egyiket az A deck-be a másikat a B deck-be rakom. Elindítom az A deck-ben lévõ zenét és az megy a hifihez. Amit a B deck-be rakok azt csak én hallom a fejhalgatón keresztül. Meg lehet ezt oldani egy/két hangkártyával? Ha igen, hogy? Segítségeteket elõre is köszönöm! Üdv: johndoe Edited May 8, 2008 by Gereby
Alex99 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Két hangártyával oldja meg haverom, meg egy lemezjátszóval. Meg kell egy program is. Én Traktor DJ-t szoktam, de sokan bonyolultnak tartják. Akkor meg Virtual DJ.
johndoe Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 (edited) Köszi a segítséget! Már csak egy kérdésem van: A virtual dj-be hol állítom be, hogy melyik hangkártyán menjen ki a zene? Edited May 8, 2008 by Gereby
Recommended Posts