jesus Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 A munkahelyemen mérik az adatforgalmat, ki mennyit internetezik. Erre szeretnék valami megoldást találni, hogy ugyanannyi internetezés mellett csökkentsem az adatforgalmat. Nem tudom létezik-e olyan böngésző, amiben lehet butítani a képek minőségét, vagy egyebet. Jelenleg Firefox-ot használok, annak valami titkos képbutító configja van valahol? Mintha régebben valamelyik böngészőben láttam volna valami ilyesmit, hogy rondán dobta ki a képeket. Vagy egyéb ötlet ezzel kapcsolatban? Hálám örökké üldözne peace
Omega32 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ha nincs fennt, akkor egy Adblock Plus-t tegyél fel, és hozzá egy Adblock Filterset.G Updater-t. Így alapból a hirdetések nagy része nem jelenik meg (le se tölti, ill. ha megjelenik egy hirdetés, akkor kijelölheted, így legközelebb nem fog letöltődni), így valamennyivel csökken az adatforgalom .
Alex99 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Az IE7-esek pedig az IE7 Pro telepítése után tudják letiltani a Flash videókat, reklámokat is.
Pjotr Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A Firefox-ban teljesen le lehet tiltani a kép és flash objektumok betöltését.
Temporary Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Most próbáltam ki először az Opera-t és örömmel tapasztaltam, hogy ez a mobilnetesek böngészője a "Opera Tubo Mode"-nak köszönhetően: electrose.hu IE és FFox: 1100 KB Opera Turbo mode: 418 KB Startlap.hu IE és FFox 420 KB Opera Turbo mode: 244 kB t-online.hu IE és FFox 1100 KB Opera Turbo mode: 210 KB
Recommended Posts