Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Szótár minnél rövidebben, keresõprogram

Recommended Posts

csikcsongor
Posted

adott: .xls excel file szótár. (szótárak)

Szeretném webre rakni, 1db keresõvel. (semmi egyebb opcio)

milyen formatumba kell atrakni ?

Ha a szótöredéket megtalálja a kereso program akkor az adott sort, fuggetlenul az oszlopok szamatol,

a teljes sort, illetve ha tobb talalat is van, a sorokat, egymas ala irja ki a gep.

Legyszi keszitse el valaki a php-t vagy nem tudom mit, ami kell hozza.

Minnel rovidebb annal jobb !!

+ 1 pelda .ccs -t amivel elszorakozhatok.

Cserebe annyit utdok tenni, hogy elhelyezlek az oldalon mint szerkeszto, linkkeddel.

Koszonom.

Posted

Ez azért nagy Móricka hozzáállás. Vegyük sorba:

1. Excelből adatbázist kell csinálni. (Nem egyenlő a "kitenni valamilyen formában" elképzeléssel.)

2. Kell írni PHP-ban egy egy programot, ami keres ebben az adatbázisban.

3. Ennek kell hogy legyen egy HTML része, amely a keresést illetve annak eredményét megjeleníti.

4. CSS hogy ki is nézzen.

Attól tartok a "kiteszem a linkedet" kevés lesz. Mondjuk egy 80 és 150 ezer forinti közötti ajánlat után már gondolkodnék azon, hogy komolyan vegyem a dolgot.

csikcsongor
Posted

Koszi bazsi ezeket eddig is tudtam. Akad aki ingyen felajanlkozott mar, csak jelenleg nem elerheto itt, az oldal aljan olvashato :

http://www.tutorial.hu/lapozo-php-kod/

aki hasonlo keppen latja mint "Gorgo", varom a segitseget !

Csak van valami sablon erre is ? Nem kell nekem kulonleges. semmi extra, csak 1 darab kereso. .xls filet mondjuk txt be rakva mar adatbazisnak tekintheto, vagy hogyan ? a html resz a legkevesebb, gondolom. Php a legnagyobb gond. De arra is van talan mar masok altal bevalt cucc. Sajnos manim nincs.