MolnárPéter Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Megjelent az Avira termékek 8-as verziója: Az otthoni használatra ingyenest ezentúl Avira AntiVir Personal - FREE Antivirus-nak hívják. Letöltés innen, vagy innen. A fizetõs vírusirtójuk az Avira AntiVir Premium, a komplett biztonsági csomagjuk az Avira Premium Security Suite. Összehasonlító táblázat itt. Premium letöltés, illetve Security suite letöltés. A Premiumhoz 6 hónapig ingyenes kulcs igénylése innen.
eurolac Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 (edited) Tudnátok segíteni? Az Avira Premium melyik modulját kell beilleszteni az MSN-be, hogy átvizsgálja a beérkezõ fájlokat? Értelemszerûen kijelöltem az avscan modult, amire a buboréksúgó azt írta ki, hogy on-demand scanner, de nem úgy tûnik, hogy jó lenne. Az avg free-nél nincs ilyen modul, az Avast-nál az asquick.exe... Itt melyik lehet? Másik fórumban már próbálkoztam, sajnos eddig nem tudtak segíteni. Hátha itt... A segítséget elõre is köszönöm! Edited May 22, 2008 by Stephan
tetarata Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Üdv Mindenkinek! A következõ a problémám. Az Avira Security 90 napos teljes értékû verzióját használom. Talált két rootkitet, de nem csinál velük semmit. Se törlés, se karantén. Mi a teendõ ilyenkor?
merchajnalka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni - Avira ingyenes verzióját használom már jóideje, mindeddig megelégedéssel a mûködése terén. De az elmúlt hetekben kétszer fordult elõ, hogy automatikus frissítéskor, miután letöltötte a frissítést egyszerû kékhalál (A windows problémát észlelt stb. szöveg, elolvasni képtelenség olyan hamar eltûnik...): gép leáll, majd újraindul és mintha misem történt volna. Újraindítom a víruskeresõ frissítését és minden oké. Erre tud valaki valamit mondani? Elõre is köszönet. ui.: A jelenség csak és kizárólag kétszer fordult elõ eddig és mindig az Avira frissítésekor.
max9 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Avira AntiVir Premium readme: "Teleport Pro, CHIPDRIVE® Time Recording, MSN Messenger AntiVir WebGuard is not compatible with the following products: - Teleport Pro from Tennyson Maxwell, Inc - CHIPDRIVE® Time Recording from SCM Microsystems - MSN Messenger from Microsoft Any data sent or requested by these products will therefore be ignored by AntiVir WebGuard." Ezek szerint nem ellenõrzi az MSN-t?
mrszitya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Itt lehetséges megoldás arra, hogy tiltsuk le a zavaró reklámjait az ingyenes Avira-nak XP Pro alatt.
Pjotr Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Most nézegetem az Avira AntiVir Rescue System megoldását, de nagyon tetszik. Használatához az Avira oldaláról tudjuk letölteni a forrást, ami egy önmûködõ lemezíró, ISO-készítõ. Magára a lemezre egy linux alapú rendszert pakol, ami egy Live változat, tehát a számítógépet a kiírt lemezrõl kell indítanunk az antivírus használatához. Angol és német nyelven kommunikál velünk, használata rém egyszerû. Elõször arról kérdez bennünket, hogy biztosan a live lemezt akarjuk-e indítani vagy maradnánk a merevlemezünk mellett (nem kérdés, mit kell választani). Ezek után szüttyög egy kicsit, majd lenyugszik, indítható a keresés. Hohó, van itt még valami! Képes frissíteni a vírusadatbázisát online, hogy a legújabb kártevõket is elcsíphessük vele. Azt nem tudom, mennyire hatékony, de nem lehet rossz. Szeletelt kenyér után nem sokkal!
MERNOK Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Az AVIRA-hoz hol van az az oldal, ahol folyamatosan lehet 3 hónapos licenc-et kérni. Probléma-e, ha a következõ 3 hónap igénylésekor ugyanazt az e-mail címet adom meg?
LeBlades Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Avira Online Shop . Az előző e-mail cím már nem jó mert arra még egyszer nem küldenek kulcsot. Minden három hónaponként új és új címre kell kérni. Minden adatod lehet valótlan csak az e-mail címed legyen valós mert oda küldik el azt a hivatkozási linket ( már nem küldik el e-mailben a kulcsot egy ideje) amire ha rámész akkor ott van a küldött újabb 90 napos kulcsod. Üdv. Segítség képpen. Itt egy tíz perces e-mail lehetőség. Ez bőven elég hozzá.
black Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Olyan kérdésem lenne, hogy mi a különbség ha találkozol egy kártevővel, a Deny és a Quarantine között? Gyakorlatban hogy néz ki? Tehát, ha egy oldalról folyamatosan jönne egy kártevő akkor folyamatosan karantént kellene nyomkodni, vagy csak simán elutasítani?
Jay Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Most nézegetem az Avira AntiVir Rescue System megoldását, de nagyon tetszik. Én is megakartam nézni, de bármelyik menüpontot választom, utána mindig csíkos képernyõ fogad. Rosszul írta meg a lemezt, vagy mi baja lehet?
Pjotr Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Safe mode-ban indítsd! Majd kérdezni fog valami más megjelenítőset, nyomj nullát!
Jay Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Addig nem jutok el. Ez a helyzet: Boot Options 1 Boot AntiVir Rescue System (default) 2 Boot from first Hard drive Advanced users only: 3 AntiVir Rescue System (800x600 16) VGA=788 4 AntiVir Rescue System (1024x768 16) VGA=791 5 AntiVir Rescue System VGA=ask Ezután akármelyik számot választom, mindig csíkos képernyõ a végeredmény. De ha nem választok semmit és magától elindul, akkor is. Addig jut el, amikor a bal felsõ sarokban megjelenik az a csõrös valami, aztán csak csíkok.
MERNOK Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Támogatja-e az AVIRA Antivir Premium a WIN7 32 bit-et?
fbal Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Sziasztok! Egy olyan gondom van a free Avira víruskeresõvel, hogy nagyjából 3 hete nem hajlandó update-elni magát, azt írja ki: An error occurred during teh file download. Van esetleg Valami ötletetek, vagy telepítsem újra? Köszi elõre is: Balázs
fbal Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Sima XP-s tûzfalam van és eddig minden hibátlanul mûködött. Thx
Jay Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nem járt le a licenc? Ha jól tudom, akkor az ingyenes verzióknál is meg kell újítani évenként. Ha nem akarod újratelepíteni, akkor töltsd le innen a licenc fájlt: Link. Hátha segít.
BlackSeven Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 (edited) Hali fbal! Sok helyen panaszkodnak a free változatra, hogy nem akar frissíteni meg hasonlók. Megpróbálhatod innen is, hátha ez bejön >> katt Ha nem gond akkor javaslom, hogy inkább használd az Avira Premium Security Suite-t. Ez komplett csomag, tűzfal meg egyebek. Minden egy helyen és full verzió. Legálisan regelhetsz nem krakk. Ingyenes 90 napos kulcsot is kérhetsz hozzá innen . Csak az e-mail címed legyen valós - a többi lehet kamu - mert od aküldik a hivatkozási linket amire kapod a 90 napos promo kulcsot. Ezt minden 90 napban újra és újra lejátszhatod, csak mindig másik e-mail címmel. Erre ideális megoldás a 10 perces e-mail Sok sikert. Majdnem elfelejtettem! Avira hivatalos web site-ról is elérhető már a 10-es verzió Tölthetitek. Edited March 23, 2010 by BlackSeven
briansucks Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Nem akarok okoskodni meg minden srácok, de én amióta létezik a security suite használtam! egészen 2010 márciusig. Vista home premiumon és egy ultmate-en használtam, de a 2 gépem majdnem hogy belehalt egy teljes scan-be (mindkettő core quad 9400-as 2,66 GHz, 4 GB RAM és 1 TB ROM-mal fut) olyan lassú lett, hogy befagyott egy-egy program ami még képes volt futni, arról nem beszélve hogy sem spy, sem walmare-t nem vett észre, ráadásul a tracking cookie-k úgy átcsúsztak az ellenőrzése alatt mind a csuda! Én már nagyon megbántam hogy 70 euróba került ez a lecke. Ez a termék egy amatőrökből álló horda készítette nagy átverés!
Biscotti Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Sziasztok, üdv Némi segítségre lenne szükségem . Lejárt az anti virus . Feltöltöttem az avirát, de ez nekem nem volt jó és megpróbáltam letörölni. Programok hozzáadása/törlésénél 2 avira volt fennt 1 a program, 2. az uninstallhoz a netes link. Én marha ezt töröltem elõször. Ezután felraktam az avastot , most mûködik mind a 2 . Az avirát meg akármit csinálok nem bírom leszedni. Még az avast elõtt próbáltam az avirát újratelepíteni ( repair 9 de az uninstall link nem jött le. Most meg kavar össze - vissza. Tudtok - e segíteni? Üdv
SkyBird Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 http://www.avira.com/en/support-download-a...ir-removal-tool
Biscotti Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Szia SkyBird, ez végleges letörli az avirát ? mert már 15 perce scannel ...üdv
SkyBird Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Én azt nem tudhatom. Momentán se Avirám, se elõzõ tapasztalatom, de az Avira oldalán van az eltávolító. Volt ott hozzá letölthetõ használati utasítás is. Azért az nem frankó, hogy két antivírus megy egyszerre. Csoda, ha nem akad össze, vagy nem nagyon. Még az sem ártana, ha az Avira eltávolító elõtt uninstalláltad vona a másikat, vagy csökkentett módban próbálkozni, ha úgy megy az eltávolító.
Recommended Posts