Einstein Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Már többször is elõfordult a következõ hiba: Sehogyan sem tudom letölteni a Start Utazás-os hírlevelet mivel a levelezõ klienseim (Outlook Express és Thunderbird) megállnak és várakoznak de nem csinálnak semmit sem, aztán hiba üzenettel befejezik a letöltést. Az OE-nél még a tûzfal is megkattant és minden egyes próbálkozásnál letölti az összes levelet ami éppen van az adott postafiókban újra és újra ahányszor megpróbálom a letöltést. Csak úgy tudom orvosolni a hibát ha a kiszolgálóról webmailen keresztül törlöm a levelet. Mi lehet a hiba oka és hogyan tudnám orvosolni vagy nem is nálam van a hiba forrása?
Kernel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Volt már ilyen gondom, nekem legalábbis a levél tárgyában volt valami olyan karakter, amitõl kiakadt a kliens. A mailbox.hu-nál, ha jól emlékszem. Karakterkódolási beállításokat hiába is néztem. Levelek törlése a kiszolgálóról csak a sikeres letöltés után történik, így mûködik a POP3 protokoll. A tûzfalat nem értem, hogy jön ide. A hibaüzeneteknek általában szövege is van, gyakran leírja a hibát is... Nyilván nem mindig használható, lehetett pl. sima idõtúllépés is, de ha nem szólsz róla, akármit is gondolhatunk, mármint akik olvassuk a topikot.
Einstein Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Idõtúllépéssel áll le. A tûzfal egyszerûen kikapcsolt amikor a OE-val próbáltam letölteni a levelet és újra kellett inditanom a programot, hogy mûködjön.
gordonkas Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Üdv mindenkinek! A Firefox Simple Mail bővítményével olvasom a leveleimet (nem tudom ismeri e valaki). Számomra nagyon megfelel. Kb. nyár közepe óta nem megy a levél olvasás, küldeni tudok. 110 Connection failed a hibaüzenet. A beállításaim a következők: Type: POP3 Host: freemail.hu Port: 110 Authentication: Default Login: OK Passwd: OK SSL: üresen hagyva Leszedtem, újraraktam az első alkalommal letölti az összes levelet, többször nem. Igazából nem jelent gondot egy levelező program beállítása. Fut még: Spybot-SD Rezidens Nod 32 PopTry: ez rendben csatlakozik Őszintén, itt elakadtam. Előre is köszönöm. Gordonkas
Recommended Posts