Einstein Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Már egy ideje használom és gondolom más is így van vele és akinek esetleg problémája van vele itt kérhet segítséget. Feleslegesen nyitogatsz topicokat, ennek a topicnak sincs semmi értelme egyelõre. Ha valakinek baja van a programmal, majd nyit egyet. Alszok rá egyet, hogy maradjon-e (és még van másik felesleges topic is)... <Pjotr>
Einstein Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Orbit Downloader-t használok és nem tudok a Youtube-ról videót letölteni a segítségével, se IE7, se FF2 alól pedig mind a három programnak a legújabb változatát használom amit ma frissítettem. IE7 alatt nem is látja a letöltendõ videót a Grab Pro toolbar (ezzel lehet IE alól tölteni). Ha be van kapcsolva az Enable Recodering opció akkor az oldalt sem hozza be mert az írja ki, hogy a lap nem megjeleníthetõ csak akkor hozza be a kért weblapot ha kikapcsolom az opciót. Ha azután visszakapcsolom a következõt látom az oldalon: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu FF2 alatt megtalálja a videót de nem indítja el a letöltést, csak próbál kapcsolatot építeni a szerverrel ami soha sem sikerül neki. Még mielõtt ma letöltöttem a legújabb Orbit Downloader-t addig IE alatt is ugyan azt csinálta mint FF alatt.
Einstein Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 A hiba már úgy két hónapja fent áll de csak azt hittem a Youtube csinált valamit és ezért nem megy a feltöltés de a frissítés után már tudom, hogy nem ez lehet a hiba oka.
Alex99 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Tûzfalad is okozhtja. IE7 Proval is lehet Youtube videót letölteni.
gergely86 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ugyanebben a cipõben járok én is. Nekem is csak youtube-ról nem akar szedni. Használd ezt youtube-os videókhoz: http://www.videodl.org/
Einstein Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Tudok leszedni videókat FF alatt a Fast Video Download-dal de Orbittal sokkal könnyebb, egyszerûbb és rugalmasabb. IE7Pro-ban nem találom a videó letöltési lehetõséget. Hol van?
Lalolib Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Amíg IE7-et használtam nálam is az Orbit volt a "vevõ", de áttérve a Firefox-ra változott a kép. Letöltés területén DownThemAll!, sokkal jobban kezeli a hivatkozásokat mint az Orbit (fõleg a dtA OneClick rész). Videómegosztókról meg szintén egy Firefox kiegészítõ: DownloadHelper. Hasonló mint az Orbit Grab része, de nem nyûgös. Érdemes kipróbálni!
devergo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Sziasztok. Letöltöttem az Orbit Downloader-nevezetû programot. Sajnos egyszerûen nem tudok rájönni hogy miért értelmetlenül jelenik meg a magyar kezelõfelület. Vannak olyan szavak amelyek betûi helyet kérdõjelek jelennek meg, és eléggé zavaró így az egész magyar kezelõfelület. Valakinek valami ötlete? Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Einstein Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Valamit nagyon elszúrtak a magyar nyelv beállításánál de remélhetõen majd hamarosan kijavítják (már az elõzõben is így volt) mert engemet is zavar. Én el vagyok már ezzel a felülettel is de ha neked nem tetszik akkor használj angolt.
devergo Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Köszi a válaszodat Einstein. Már azt hittem hogy csak nálam van ez a hiba, de ezek szerint másnál is elõfordul. Mindenesetre használom tovább magyar kezelõfelülettel.
Sebi Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Mást is idegesít az Orbit Downloader új szoftver frissítõ szolgáltatása, mely figyeli a gépre telepített programokat és szól ha van frissítés valamelyikhez? Nekem eddig még nem sikerült leállítanom, hiába vettem ki a pipát elõle a beállításokban. Most rájöttem a megoldásra. Navigáljatok a telepített mappájába, (C:\Program Files\Orbitdownloader) és ott egyszerûen töröljétek vagy nevezzétek át a "SoftUpdater.dll" nevû fájlt. Utána garantáltan nem fog többet elõjönni és még a program ablakából is eltûnik ez a menüpont. Persze a következõ program frissítés, mármint az Orbité újra elõhozza, de akkor újra végre kell hajtani a fentieket.
Kitti1990 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem! Tegnap töltöttem le az Orbit Downloader programot, hogy az Indavideóról letöltsek pár sorozatrészt. 4-et sikerült is Internet Exploren-en (A Chrome -ban nem jelent meg semmi féle ikon). De miután 4-et letöltöttem, többet nem jelent meg semmi ikon sem IE-ben sem Firefoxban sem Chrome-ban, sehol! Nem tudom hogy töltsek le videót! KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!! Azóta letöröltem a programot és újratelepítettem! Ugyanúgy semmi ikon nem jelenik meg, még az a halvány kis nyíl sem!
Recommended Posts