Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Orbit Downloader

Recommended Posts

Posted

Már egy ideje használom és gondolom más is így van vele és akinek esetleg problémája van vele itt kérhet segítséget.

Feleslegesen nyitogatsz topicokat, ennek a topicnak sincs semmi értelme egyelõre. Ha valakinek baja van a programmal, majd nyit egyet. Alszok rá egyet, hogy maradjon-e (és még van másik felesleges topic is)... <Pjotr>

• 3 months later...
Posted

Orbit Downloader-t használok és nem tudok a Youtube-ról videót letölteni a segítségével, se IE7, se FF2 alól pedig mind a három programnak a legújabb változatát használom amit ma frissítettem.

IE7 alatt nem is látja a letöltendõ videót a Grab Pro toolbar (ezzel lehet IE alól tölteni). Ha be van kapcsolva az Enable Recodering opció akkor az oldalt sem hozza be mert az írja ki, hogy a lap nem megjeleníthetõ csak akkor hozza be a kért weblapot ha kikapcsolom az opciót. Ha azután visszakapcsolom a következõt látom az oldalon:

IPB kép

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

FF2 alatt megtalálja a videót de nem indítja el a letöltést, csak próbál kapcsolatot építeni a szerverrel ami soha sem sikerül neki.

Még mielõtt ma letöltöttem a legújabb Orbit Downloader-t addig IE alatt is ugyan azt csinálta mint FF alatt.

Posted

A hiba már úgy két hónapja fent áll de csak azt hittem a Youtube csinált valamit és ezért nem megy a feltöltés de a frissítés után már tudom, hogy nem ez lehet a hiba oka.

Posted

Tûzfalad is okozhtja. IE7 Proval is lehet Youtube videót letölteni.

Posted

Ugyanebben a cipõben járok én is. :(

Nekem is csak youtube-ról nem akar szedni. Használd ezt youtube-os videókhoz:

http://www.videodl.org/

Posted

Tudok leszedni videókat FF alatt a Fast Video Download-dal de Orbittal sokkal könnyebb, egyszerûbb és rugalmasabb.

IE7Pro-ban nem találom a videó letöltési lehetõséget. Hol van?

Posted

Amíg IE7-et használtam nálam is az Orbit volt a "vevõ", de áttérve a Firefox-ra változott a kép. Letöltés területén DownThemAll!, sokkal jobban kezeli a hivatkozásokat mint az Orbit (fõleg a dtA OneClick rész). Videómegosztókról meg szintén egy Firefox kiegészítõ: DownloadHelper. Hasonló mint az Orbit Grab része, de nem nyûgös. Érdemes kipróbálni!

• 11 months later...
Posted

Sziasztok.

Letöltöttem az Orbit Downloader-nevezetû programot. Sajnos egyszerûen nem tudok rájönni hogy miért értelmetlenül jelenik meg a magyar kezelõfelület. :upsz: Vannak olyan szavak amelyek betûi helyet kérdõjelek jelennek meg, és eléggé zavaró így az egész magyar kezelõfelület. Valakinek valami ötlete?

Elõre is köszönöm a segítségeteket.

Posted

Valamit nagyon elszúrtak a magyar nyelv beállításánál de remélhetõen majd hamarosan kijavítják (már az elõzõben is így volt) mert engemet is zavar. Én el vagyok már ezzel a felülettel is de ha neked nem tetszik akkor használj angolt.

Posted

Köszi a válaszodat Einstein.

Már azt hittem hogy csak nálam van ez a hiba, de ezek szerint másnál is elõfordul. Mindenesetre használom tovább magyar kezelõfelülettel.

• 1 year later...
Posted

Mást is idegesít az Orbit Downloader új szoftver frissítõ szolgáltatása, mely figyeli a gépre telepített programokat és szól ha van frissítés valamelyikhez?

Nekem eddig még nem sikerült leállítanom, hiába vettem ki a pipát elõle a beállításokban. Most rájöttem a megoldásra. :)

Navigáljatok a telepített mappájába, (C:\Program Files\Orbitdownloader) és ott egyszerûen töröljétek vagy nevezzétek át a "SoftUpdater.dll" nevû fájlt. Utána garantáltan nem fog többet elõjönni és még a program ablakából is eltûnik ez a menüpont. Persze a következõ program frissítés, mármint az Orbité újra elõhozza, de akkor újra végre kell hajtani a fentieket. :ötlet:

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Lenne egy fontos kérdésem!

Tegnap töltöttem le az Orbit Downloader programot, hogy az Indavideóról letöltsek pár sorozatrészt. 4-et sikerült is Internet Exploren-en (A Chrome -ban nem jelent meg semmi féle ikon). De miután 4-et letöltöttem, többet nem jelent meg semmi ikon sem IE-ben sem Firefoxban sem Chrome-ban, sehol! Nem tudom hogy töltsek le videót!

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!

Azóta letöröltem a programot és újratelepítettem! Ugyanúgy semmi ikon nem jelenik meg, még az a halvány kis nyíl sem!