Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Adobe installálás


aVRO

Recommended Posts

aVRO

Hello!

Van angol nyelvû CS3 csomagból photoshop, illustrator, Flash, dreamweawaer installálva gépemre.

letöltöttem a magyar nyelvû Indesign cs3-t. Amikor instalálni szeretném az indesign-t , kiirja, hogy kritijus hiba: incopatible payloads already installed. Mi a fene!

Szeretném a magyar indesignt kipróbálni, de közben használnám a dreamweavert. ám mivel az angol, nem engedi mellé tenni a magyar indesign? Vagy mi ez?

Van valami ötlet, segítség?

köszi ha jön válasz.

 

Link to comment
Share on other sites

Fujitsu

Az InDesignt tudtommal nem lehet csak úgy letölteni. ;)

A magyar nyelvû InDesignt azonban szerintem nem fogod tudni feltenni az angol nyelvû CS3 mellé. ;)

Link to comment
Share on other sites

aVRO

Hello, dehogynem, trial változat, nem crackelt, teljesen legális :

 

http://www.designshop.hu/adobe/_faq_cs3.php

 

bosszantó, mert vagy kidobom a megvásárolt angol nyelvű cuccaimat a fenébe és veszek egy magyart, vagy nem veszek magyart. Mindenképpen ráfaragás. Röhej, hogy nem tudok kpróbálni valamit, mert az elmebeteg Adobe kiabál, hogy már van fent egy angol verzió, amiből az angol Indesign nincs is felinstallálva (!), nem tudom miért nem engedi feltenni a magyart , nehogy ki tudjuk próbálni!

Link to comment
Share on other sites

payskin

Nem röhej, csak nincs rálátásod arra, hogy hogy mûködnek az Adobe programjai. Azt biztos észrevetted, hogy egy csomó közös dolog van bennük -- ezeket nem írják meg külön-külön minden programba, hanem van egy nagy közös modulkönyvtár, és onnan "csemegéznek" a programok, mikor mire van szükségük. Ebbõl a modulkönyvtárból azonban csak egyfajta verzió lehet fent, és már fent van az angol, amit a magyar nyelvû InDesign teljesen taccsra tenne. Ezért nem engedi telepíteni.

 

Sok lehetõséged nincs: vagy keresel egy másik gépet, vagy felrakod az angol InDesignt, vagy felraksz egy Virtual PC-t, arra egy XP-t, és azon próbálod ki a magyar InDesignt, de ezt csak akkor, ha gigabájt hegyek vannak a gépedben, különben irgalmatlan lassú lesz.

 

Link to comment
Share on other sites

aVRO

Igen, kösz a választ. Ami zavart az az, hogy a boltokban kapható CS3-ban van 3 magyar nyelvû progi (ID, AI, PS) és a körítés, a Bridge is magyar nyelvû, a többi angol. Ebbõl tehát az következik, hogy ezeknek a letöltött próbaverzióknak együtt kell tudni dolgozniuk. Nem adtam fel és írtam a cégnek, mire közölték, hogy a telepítõprogram hibás, amihez már kiadtak egy patch-et és letölthetem. Letöltöttem és láss csodát mûködik a dolog, vagyis prímán együtt dolgozik a magyar és az angol verzió is. Ezzel a problémám megoldódott. Ha valakinek hasonló gondja van, szívesen elküldöm a tennivalókat ilyen esetre. Üdv.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Ezt hívják meglepõ fordulatnak. :):lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...