MSzabi Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Jónapot, Sziasztok. Milyen programmal tudom elérni azt, hogy az MP3 zenéimnek egyforma legyen a hangereje. MP3 lejátszónál egy kicsit zavaró, hogy az egyik zene nagyon halk a másik meg nagyon hangos. Köszönöm.
Alex99 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Állítólag az Ashampoo Media Player tud hangerő-kiegyenlítést és ezek elmentését. Katt. De lehet egy sima konvertáló is megoldja, (például Total Video Converter) csak ugyanúgy állítsd be az mp3 fileokat.
MSzabi Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Jónapot, sziasztok. Az Audacity-vel az a baj, hogy csak egyesével szerkeszti a zenéket, ill. több ablakban lehet több zenét szerkeszteni, a zenékkel valóban szinte azt csinálok amit akarok, viszont egységes hangerõre nem tudja hozni õket én meg egyesével elég körülményesen tudnám egyforma hangerõre hozni, fõleg, hogy kb. 80-100 zenérõl van szó. Az Ashampoo valóban tud normalizálást, de csak úgy, hogyha CD-re írom a zenéket méghozzá Audio CD formátumban. Úgyanúgy mint a NERO Audio CD készítésénél. Arra gondoltam, hogy felírom a zenéket egy RW lemezre, akkor megtörténik a hangerõ egységesítés, és onnan vissza Grabberelem az MP3 lejátszóra. Kérdés : Hogy lehet-e Audio CD-t készíteni RW lemezre ?
Omega32 Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Mp3Gain kifejezett célprogram a hangerõkiegyenlítésre.
MSzabi Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Jónapot, sziasztok. Köszönöm, ez az MP3Gain tényleg nagyon jó.
Recommended Posts