Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Jónapot, Sziasztok.

Milyen programmal tudom elérni azt, hogy az MP3 zenéimnek egyforma legyen a hangereje.

MP3 lejátszónál egy kicsit zavaró, hogy az egyik zene nagyon halk a másik meg nagyon hangos.

Köszönöm.

Posted

Állítólag az Ashampoo Media Player tud hangerő-kiegyenlítést és ezek elmentését. Katt.

De lehet egy sima konvertáló is megoldja, (például Total Video Converter) csak ugyanúgy állítsd be az mp3 fileokat.

Posted

Jónapot, sziasztok.

Az Audacity-vel az a baj, hogy csak egyesével szerkeszti a zenéket, ill. több ablakban lehet több zenét szerkeszteni, a zenékkel valóban szinte azt csinálok amit akarok, viszont egységes hangerõre nem tudja hozni õket én meg egyesével elég körülményesen tudnám egyforma hangerõre hozni, fõleg, hogy kb. 80-100 zenérõl van szó.

Az Ashampoo valóban tud normalizálást, de csak úgy, hogyha CD-re írom a zenéket méghozzá Audio CD formátumban. Úgyanúgy mint a NERO Audio CD készítésénél.

Arra gondoltam, hogy felírom a zenéket egy RW lemezre, akkor megtörténik a hangerõ egységesítés, és onnan vissza Grabberelem az MP3 lejátszóra.

Kérdés : Hogy lehet-e Audio CD-t készíteni RW lemezre ?

Posted

Jónapot, sziasztok.

Köszönöm, ez az MP3Gain tényleg nagyon jó.