Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Driver nélkül gyengébb?

Recommended Posts

Posted

Ma szereztem egy Sound Blaster Live 5.1-et (SB0080). A Windows alapból felismeri, szól is. Nem tudom hogy ha letölteném hozzá a Creative drivert jobban szólna-e, vagy amit a Win feltett tökéletes lehet?

Posted

Igen az van rajta. Ez esetben melyik drivert javaslod? MErt azt olvastam hogy az XP SP2 nem komálja õket.

Frikker Dániel
Posted

Nekem is lenne egy kérdésem. Az alaplapi AC'97 tipusú hangvezérlőnek számít, ha friss driver van rajta, vagy azt nem érezni? :) Megteszi az 1 éves is?

Főleg hangminőség szempontjából érdekelne! :)

Posted

Hello. "Megteszi". Bár én felraktam az újat. v7.00b

Frikker Dániel
Posted

Tudnátok egy olyan oldalt mondani, ahol nem csupán 10kB/s-el csordogál?... :S

Frikker Dániel
Posted

Nekem nem az kell. ALC655 típusú ICH5-ös Hangkeltőhöz kellene driver. Én ezt olyan 40MB körül láttam, és annyi van most is a gépen, csak újabbat keresek! :)

Frikker Dániel
Posted

Ha ez a legújabb, akkor ez igen régi! :D Nekem ez van fent jelenleg... :hááát:

Posted
Igen az van rajta. Ez esetben melyik drivert javaslod? MErt azt olvastam hogy az XP SP2 nem komálja õket.

Néztem a Craetive oldalán. Van egy olyan rész ahol az összes típus fel van sorolva. A Live 5.1-ek között az SB0080 típusszám nem létezik. :o VAn sb0060, sb0220 stb... Nos leszedtem Az összeshez valót, de csak frissítések és kérik az eredeti drivert. A drivers.hu-ról szedtem komplett drivert, de nem találja a hardvert. :S

Posted

Frissítés nem jó. Ez nagyon régi kártya. (Még a P1-es gépembe vettem!!! De még mindig olyan gyönyörű a hangja, hogy lecserélni fölöslegesnek, kidobni hülyeségnek tartanám.) Nem tudom creative oldalán mi a helyzet, de azt anno nagyon tudtam értékelni, hagy adtak ki rá 64bit-es drivert.

Posted

Most letöltöttem egy drivert ami tele van inf fájllal, és mindre azt mondja hogy nem tartalmaz információt az adott eszközrõl. :S

Posted

Feltettem valami Creative SB 128 driverét, és felismerte SB128-ként. A Hangja rosszabb lett. :S Nem értem miért nem megy. Ez egy EMU10K1-EEF chipes SB0080, de semelyik nem jó neki :S Eszközkezelõben ha megadom az inf fájlt azt mondja nem tartalmaz infót az eszközrõl.