Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Átszínezõdések

Recommended Posts

Posted

Kedves Fórumozók!

Nem tudom, egyáltalán jó helyre illesztettem-e új témámat..

A probléma: a moitoromon lévõ színek egyfajta metamorfózison mentek át. A sötétkékbõl világoskék lett; ami elõtte világoskék, az halványlila; a pirosak és narancssárgák egyszerûen rózsaszínné alakultak. Olyan Barbie-s lett az egész megjelenés.

Történik ez minden egyes képnél: a képernyõvédõtõl a menük hátteréig.

Mindeközben láthatóan halványabb is lett az egész. Most is mikor írom: az egykor élénksárga hangulatjelek olyan világos szederszínûek.

Monitor, videokártya, vagy valami beállítási hiba?

Szívesen veszek minden segítséget.

Elõre is köszönöm!

Attila

Posted

Mágneses térbe került a monitor szerintem. Megoldás: kiveszed onnan, vagy demagnetizálod. Ha mégsem, akkor meg sajnos halott a szerkezet.

Posted

A mágneses tér tönkre is tehette a monitort. :hááát:

Posted

Milyen mágneses térbe került volna? Amibe eddig nem? :D :D

maturad

Mikori a monitorod? Milyen márkájú? Ha garanciás lenne, akkor nem kellene nagyon a zsebbe nyúlni. :pislog:

Posted

Kedves segítõkész válaszadók!

Négyéves Belinea hagyományos monitor. (Kb. kétszer ennyi idõs hasonló gépemnek kutya baja sincs.)

Egy éve ugyanazon a helyen áll. A videokártya tehát kizárt?

Egyébként épp mellette van a laptopom is. Valami elektromos izé esetén nem sérült volna az is?

Attila

Posted

Na, ez frankó. Akkor gyorsan le tudnád tesztelni, hogy monitor hiba-e. Mivel ott a laptopod, kösd rá, - ne felejtsd el, hogy ugyanolyan hz-n tudod róla működtetni, mint a laptopét. De kipróbálhatod egy másik monitorral is. És akkor meglátod, hogy az-e a rossz. ;)

Posted

Hû, méglilább!

Nem tudom, miért nem jutott eszembe az átkapcsolás, bár kellet idõ, hogy leessen: le kell hajtanom a laptop fedelét. (Mármint hogy átváltson a monitorra.)

A demagnetizálást is próbáltam, hiába. Azért kösz mindenkinek. Illetve még egy kérdés..Egy trágya mobiltól is elromolhat?

Ha valami mégis beugrik, írjatok!

Attila

Posted

Elég sok mobiltelefon mocorog a gépek közelében, nem gondolod? A válasz: biztos nem. ;)

És beugrott a valami is: monitor csere.

Posted

Hát akkor le is zárhatjuk a témát...

Alexnek, azt hiszem, igaza van! Köszönet minden hozzászólásért.

Atti