Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Létezhet olyan hogy egy laptopon csak akkor lehet frisiteni biost ha bent van az akku meg a hálozat.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Sziasztok

Van egy HP Compaq nx 6110-es notim és szeretnék biost frissíteni benne. Sajnos az angol tudásom elég gyenge, viszont magyar nyelvű leírást sehol nem találok. Asztali gépeken már többször csináltam ilyet, de gondolom notin más. Tudnátok segíteni ebben nekem? Linkekkel, leírásokkal, honnan tudnék friss biost letölteni, milyen progi szükséges hozzá, stb.

Köszi!

Posted

Ezen az oldalon kiválasztod az Op. Rendszered, majd ott lesz a BIOS. Nálam le kellett tölteni, egy exe file volt, rákattintani duplán, majd kb. 10 mp. múlva frissítve volt a BIOS. Az oldal: Katt.

Aztán csak óvatosan a BIOS frissítés témával.

Posted

Alex99

Köszönöm a gyors választ :D

És itt melyiket töltsem le?

XP prof van a gépemen.

Posted

Attól függ, hogy hogyan akarod végrehajtani a BIOS-frissítést! 3 lehetõséged van: A HP System managerével, Windows alól, vagy DOS-os indítólemezrõl. Amalyiket akarod, azt töltsd le! ;)

Posted

Nem akarás, hanem minél egyszerűbb, annál jobb. Ezt töltsd le, ez Windows alól: HPQFlash for HP Notebook System BIOS (68DTD) - Windows-Based.

Windows XP Prof. esetén.

• 2 weeks later...
Posted

Hát én is ebben a cipőben járok.

Csak én már meg is frissítettem Windows alól de azóta nem boot-ol be a Windows. :mérges:

Sajnos a régi BIOS-t nem mentettem le. :dühös:

Mit kellene csinálnom, hogy újra működő képes legyen a noti?

HP compaq nc6120-as a gép.

Ja és a hp hivatalos oldaláról töltöttem le a frissítést. :pislog:

Posted

Valamelyik BIOS Recovery-vel kellene próbálkoznod, vagy elvinned szervizbe.

Posted

Programot a Google-ben, bár ha jól emlékszem Kori már linkelt be ide a fórumba is egyet. Szervizt pedig akárhol. :D

Posted

Aha, csak nem tudom, mennyire mûködik.

Posted

Õszintén, még nem volt rá szükségem így nem tudom. Egy fórumon talaltam rá és hatásosnak mondták. Néhány jótanácsot is ott talaláltam amit a másik topikban leírtam. 8)

Itt van.