Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Igaz-e, hogy az F3-as típus már nem támogatott Windows XP driverekkel azaz csak a Vista futtatható rajtuk?

Kérlek benneteket, segítsetek!

Posted

Hali!

Nekem F3S notim van, és a driverek között nem szerepel már az XP-s driver, de az asus forumon többen is írták, hogy simán fel lehet rá tenni. Én nem próbáltam, mert tökéletesen megfelel a Vista.

Posted

Értem, köszi. És a tiédnek milyen a típusa ill. hogy vagy megelégedve vele? Én még csak nézegetek, kb. 2-3 hét múlva szeretnék vásárolni vmilyen gépet.

Posted

Nálam bevált. Kb szeptember óta van meg. Igaz németbe vettem. Asus F3S

2GB ram, 2magos intel T7300-as proci, ATI HD2400 256 videókari. 160 Gb SATA merevlemez.

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is F3S van, a Vista gond nélkül megy rajta. Alapvetõen csendes (a jogtár dvd-t használva zug csak fel, más lemezzel nem csinál ilyet. Nekem nagyon bejött, föleg a több mint 3 órás aku idõ.

Van egy kérdésem is, a videokártya 128 VRAM-os és szeretnék neki adni a rendszerbõl még 128-at. Viszont sehol nem találom ezt az opciót. Tudna valaki segíteni?

Posted

Sziasztok

Most vettm egy AUSUS F3-as tupusú laptopot, ehez szerennék egy

recovery CD-t készíteni,ehez kérek segítséget

A gépen nem volt op.rendszer azt én telepítettem fel.

Köszönöm

Posted

Sziasztok !

Most vettem, egy ASUS F3-as tipusú számítógépet.

Az ellen a probléma,hogy nem tudok vele cd-t és dvd-t írni ,mi lehet a probléma ?

Posted

Az ASUS-nak állítólag a CD/DVD-meghajtója nem mindig működik, vidd vissza szervizbe, és szerintem kicserélik.

• 3 weeks later...
Posted

A kérdésre válaszolva: nem teljesen igaz. Az F3-as típus esetében például F3E vagy F3U, megtalálhatóak a driverek az oldalon. Csak az F3 sa,sc,se,sr,sv igaz, hogy vistás.

Hello

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Asus F3 Notebookot . Valamiért nem tudok xp-t tenni a gépre mert nem talál hdd-t a telepités kezdésekor. De a Vista gond nélkül telepedett fel.

Inkább xp-t szeretnék feltenni, hogy tudom ez a problémát megoldani?

Kérem segitségeteket!

Elõre is THX!

Hali

Posted

Az nem elég, ha leírod, hogy F3-as. A pontos neve kell, mert van amelyik only Vista. :)

Posted

Asus F3S series, Duo T7100, 1Gb Memoria, 160Gb Hdd, GeForce 8400 128Mb.

Tudok erre Xp-t telepiteni? vagy csak álom marad? :)

Posted

Jelentem az Asus F3S széria csak Vistát támogat, és csak Vistás driverek vannak hozzá. (Sa, Sc, Se, Sr, Sv).

Posted

Akkor maradok a Vistánál! :S

Köszi az infót! :)

• 3 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Nekem egy ASUS F3SE-m van. Kb négy hónapig használtam rajta a vistát aztán legyalultam.

Nem akarom fejtegetni, hogy miért, csúnya lenne...

Föltettem az XP-t, szupergyors lett, A drivereket meg egy nap alatt össze vadásztam az internetrõl.

Szemétség szerintem az ASUStól, hogy nem ad XP-s drivereket, és ezt még csak nem is említi.

Egyébként a utility-k az ASUS F3L-nél teljesen ugyanazok és azokat letölthetitek az asus honlapról XP-s verzióban (is).

További segítség az XP telepítéséhez:

http://www.peterjwest.com/Blog/tabid/218/E...25/Default.aspx

Most öt napja, hogy fenn van az XP és végre kezdem megszeretni ezt a nem is olcsó laptopot.

Posted

Én még megvártam volna, milyen az SP1-el a Vista.

Posted

Biztosan igazad van, de egyszerûen nem volt már türelmem a vistához

• 4 months later...
Posted

Heló!

Az alábbi ASUS-t szeretném megvenni, de mielőtt végleg rákölteném a pénzem, szeretném kikérni a véleményeteket. Akinek van ilyen gépe, legyen szíves, írjon pár sort róla. Jól bírja a strapát? Játékok szépen futnak rajta? Külső kialakítása mennyire szép és igényes? Tesztet nem találtam róla, ezért kérdezem meg itt.

Köszi!

• 3 months later...
Posted

Nekem egy ASUS F3JR Dual Core T7200-as laptopom van. Nem vagyok megelégedve a sebességével. Szerintetek mi lehet a baj? Vettem hozzá még 1 Gb ram-ot, esetleg nem ez lassítja be? Komolyan a Media Markba egy EEPC is gyorsabb XP-vel.

---

Nekem egy ASUS-F3JR típusú notebook-om van. A kérdésem ez lenne, hogy erre lehet 64bit-es Xp-t felrakni? CPU: Core duo T7200 2.00Ghz, Ati Radeon x2300.

Eddig 32 bit-es Xp van rajta, de nagyon lassúnak tûnik, komolyan egy EEPC is megveri.

Posted

Persze, hogy lassúnak tûnik. Nem is támogatja az XP-t, csak a Vista-t!

Posted

De akkor minek adtak hozzá Xp-s drivereket?

Posted

A mázlista,persze a f3sc meg nem jár gyárilag.

Ui:Wifi és bluetooth bekapcsolva jelentösen lassit,javasolt még átnézni az automatikusan induló programok listáját is!!