sebskut Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Sziasztok! Vettem egy LG KU-250 tip. telefont. Nem vagyok egy telefonguru, nem igazán tudom, hogy kell a PC-hez csatlakoztatni. Annyit tudok, hogy Bluetooth-tal, vagy adatkábellel. Úgy hallottam, valami szoftver is kell hozzá, hogy a gép elfogadja! Melyik a jobb megoldás, és milyen szoftver kell? Ha valaki tudja, kérem válaszoljon! Köszönöm.
Papp Norbert Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Hello! Az adatkábelen gyorsabb az adatátvitel, meg ott tölteni is lehet a telefont (azt hiszem, Sonynál lehet) és elvileg a kábelhez és a bluetoothoz is kapsz CD-t, tehát érdemesebb a kábelt választani, de a bluetooth se rossz, az talán egyszerûbb. Üdv.: Norbi
Garono Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ha csak fájlok másolására van szükséged, jobban jársz ha veszel a géphez egy memóriakártya-olvasót. Mind BT-szal, mind adatkábellel jelentõsen lassabb a másolás. Ha viszont szinkronizálni akarsz, akkor nem tudsz mást használni.
nussbaum Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Sziasztok! Vettem egy LG Ku 250-es telefont. Szeretnék vele txt kiterjesztésű file-t használni. Viszont nem támogatja a telefon ezt a formátumot. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet rá tölteni egy másik szoftvert? Előre is köszönöm a segítséget.
nussbaum Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Az LG milyen szövegformátumokat támogat a telefonjain, ha már egyszer a txt nem lehet rajta használni? Van valakinek Valami ötlete hogy milyen formátumban tehetnék a telefonra szöveget? Köszönöm. Az LG milyen szövegformátumokat támogat a telefonjain, ha már egyszer a txt nem lehet rajta használni? Van valakinek Valami ötlete hogy milyen formátumban tehetnék a telefonra szöveget? Köszönöm.
fematthew89 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Helló mindneki! Lenne egy olyan kérdésem, hogy szoftvert adatkábelhez lehet-e valahonnan tölteni, mivel rossz cd-t kaptam a kábelhez... Ha linket küldtök, vagy valahogy másképp segítetek azt megköszönném!
Recommended Posts