Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Vettem egy LG KU-250 tip. telefont. Nem vagyok egy telefonguru, nem igazán tudom, hogy kell a PC-hez csatlakoztatni. Annyit tudok, hogy Bluetooth-tal, vagy adatkábellel. Úgy hallottam, valami szoftver is kell hozzá, hogy a gép elfogadja! Melyik a jobb megoldás, és milyen szoftver kell? Ha valaki tudja, kérem válaszoljon!

Köszönöm.

• 3 weeks later...
Posted

Hello!

Az adatkábelen gyorsabb az adatátvitel, meg ott tölteni is lehet a telefont (azt hiszem, Sonynál lehet) és elvileg a kábelhez és a bluetoothoz is kapsz CD-t, tehát érdemesebb a kábelt választani, de a bluetooth se rossz, az talán egyszerûbb.

Üdv.: Norbi

Posted

Ha csak fájlok másolására van szükséged, jobban jársz ha veszel a géphez egy memóriakártya-olvasót. Mind BT-szal, mind adatkábellel jelentõsen lassabb a másolás. Ha viszont szinkronizálni akarsz, akkor nem tudsz mást használni.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Vettem egy LG Ku 250-es telefont. Szeretnék vele txt kiterjesztésű file-t használni. Viszont nem támogatja a telefon ezt a formátumot. Mit lehet ilyenkor tenni? Lehet rá tölteni egy másik szoftvert?

Előre is köszönöm a segítséget.

Posted

Az LG milyen szövegformátumokat támogat a telefonjain, ha már egyszer a txt nem lehet rajta használni?

Van valakinek Valami ötlete hogy milyen formátumban tehetnék a telefonra szöveget?

Köszönöm.

Az LG milyen szövegformátumokat támogat a telefonjain, ha már egyszer a txt nem lehet rajta használni?

Van valakinek Valami ötlete hogy milyen formátumban tehetnék a telefonra szöveget?

Köszönöm.

• 3 months later...
fematthew89
Posted

Helló mindneki! Lenne egy olyan kérdésem, hogy szoftvert adatkábelhez lehet-e valahonnan tölteni, mivel rossz cd-t kaptam a kábelhez... Ha linket küldtök, vagy valahogy másképp segítetek azt megköszönném!