Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ATI Radeon 9500/9700/9800 topik

Recommended Posts

Posted

Hello, még új vagyok itt és szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy a videókártyám nem hajlandó 350/300 gyári órajelekkel menni hanem csak ha lejjebb veszem kb. 300/200 ra. Ha gyárin van akkor játékok vagy filmnézés közben elmegy a kép és zõldes meg mindenféle csíkokat mutat és kénytelen vagyok resetelni.

videókarim pontosabb adai ha kell: Ati Powercolor radeon 9800SE (r350) magórajel:350mhz memória:300mhz 128MB RAM.

Elõre is köszi a válaszokat.

Posted

Valami nagyon nem okés a kártyával. Én a memóriájára gyanakszom. Csere valószinûleg.

Posted

Ok, én is ilyesmire gondoltam, mert pár perc alatt forró lesz meg olyan is volt már hogy mielött bejönne a windows már akkor elmegy akép. Dec. elején lesz csere, úgy néz ki 7600gt lesz.

Posted

Egy tipp hogy decemberig ne szenvedj vele. Vedd le a ház oldalát, ne is rakd vissza. A kártya hûtõjét pedig takarítsd ki. ;)

Posted

Így is így megy: ház oldala le van véve, a hűtőt már 3 szor kitakarítottam nyár óta, mert akkor kezdődött ez.

Néha azt is csinálja, hogy újraindításnál kiírja hogy nem kötöttem rá az áram kábelt és olvassam el a könyvben hogy hogy kell, pedig rá van dugva. Ilyenkor megvárom hogy lehűljön és akkor több kevesebb sikerrel de beindul.

Köszi a választ.

Posted
:pislog: Szoba ventit álítsd akkor rá, az már lehûti szerintem ;)
Posted

Oké, megpróbálom köszi.

• 1 month later...
Posted

Közben megoldódott a probléma, a sz*r 300wattos mercury tápomat lecseréltem egy corsair VX450W ra és tökéletesen mûködik. :D