momo2828 0 Share Posted November 6, 2007 Hello, még új vagyok itt és szeretném megkérdezni hogy miért van az hogy a videókártyám nem hajlandó 350/300 gyári órajelekkel menni hanem csak ha lejjebb veszem kb. 300/200 ra. Ha gyárin van akkor játékok vagy filmnézés közben elmegy a kép és zõldes meg mindenféle csíkokat mutat és kénytelen vagyok resetelni. videókarim pontosabb adai ha kell: Ati Powercolor radeon 9800SE (r350) magórajel:350mhz memória:300mhz 128MB RAM. Elõre is köszi a válaszokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati012 0 Share Posted November 7, 2007 Valami nagyon nem okés a kártyával. Én a memóriájára gyanakszom. Csere valószinûleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo2828 0 Author Share Posted November 7, 2007 Ok, én is ilyesmire gondoltam, mert pár perc alatt forró lesz meg olyan is volt már hogy mielött bejönne a windows már akkor elmegy akép. Dec. elején lesz csere, úgy néz ki 7600gt lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati012 0 Share Posted November 8, 2007 Egy tipp hogy decemberig ne szenvedj vele. Vedd le a ház oldalát, ne is rakd vissza. A kártya hûtõjét pedig takarítsd ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo2828 0 Author Share Posted November 8, 2007 Így is így megy: ház oldala le van véve, a hűtőt már 3 szor kitakarítottam nyár óta, mert akkor kezdődött ez. Néha azt is csinálja, hogy újraindításnál kiírja hogy nem kötöttem rá az áram kábelt és olvassam el a könyvben hogy hogy kell, pedig rá van dugva. Ilyenkor megvárom hogy lehűljön és akkor több kevesebb sikerrel de beindul. Köszi a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati012 0 Share Posted November 9, 2007 Szoba ventit álítsd akkor rá, az már lehûti szerintem Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo2828 0 Author Share Posted November 9, 2007 Oké, megpróbálom köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momo2828 0 Author Share Posted December 15, 2007 Közben megoldódott a probléma, a sz*r 300wattos mercury tápomat lecseréltem egy corsair VX450W ra és tökéletesen mûködik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts