Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Meg éri vagy nem éri"megvenni"?

Recommended Posts

Posted

Sziasztok !

Notebook vásárlás elött vagyok tanácsot szeretnék kérnia a Acer AS3104NWLMi 15,4"/Semp.64 3500+

Ezen a notebook-on elöre telepitett Linux op. rendszer van. Kérdésem a következõ: Lehet-e rá windows xp-t

telepiteni és , kapok-e hozzá driver cd-t. Kedvezõ ár fekvésü a notebook , lehet hogy ez benne a gond.

Mert tudom hogy a Notebook driverek speciálissak. Itt ahol lakom az eladó lözölte velem csak Linux és a Vista telepithetõrá.

Kérem valaki aki vett ilyent irja le a tapasztalatát .Mert én csak a Windows op. rendszert tudom kezelni.

Köszönettel: Gábor

Posted

Azt az eladót is ki kellene dobni... :pislog::hááát: Rámegy az XP is, egy cd-rõl simán fel tudod telepíteni. Drivereket illik hozzá adni. Azért kedvezõ az ára mert Linux-os ami ingyenes az Windows-al szemben ;)

Posted

Nekem is ilyen van és nem bántam meg, nem egy erõgép de amire én használom arra tökéletesen megfelel. Én vettem még bele egy 512-es RAM-ot így 1 Gigásan már tökéletesen használható. Az Xp simán felmegy rá bár volt egy kis probléma mert a rendszerfájlok feltelepítése után a PC újra szokott indulni de ez sehogyan sem akart ezért manuálisan tettem meg ezt.

Ha valami csoda folytán nem kapnál hozzá drivereket akkor innen letöltheted a legfrissebbeket: http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_3100.html sõt még az Empowering cuccokat is amik nagyon hasznosak.