aradibalazs 0 Share Posted October 18, 2007 Hello mindenkinek. Aradi Balázs vagyok Debrecenből, most írok először a fórumba, bár a PC Worldöt évek óta olvasom. (Mert az nekem jó!) A microsoft.hu-ról töltögettem IT tananyagokat, és a .ppt bemutatók között volt egy .pptx kit. fájl is, ami ugye a 2007-es office formátuma. Nekem 2003-as office van a gépemen, amit nagyon szeretek, mert a legkönnyebben kezelhető office - véleményem szerint. Az a problémám, hogy nem tudja megnyitni a .pptx állományokat. A neten próbáltam keresni valami konvertert, de sikertelenül. Arra kérlek benneteket, hogy aki már vágja a témát, írja meg a megoldást. Előre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted October 18, 2007 Ez lesz: íl: Microsoft Office kompatibilitási csomag a 2007-es Word, Excel és PowerPoint fájlformátumokhoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aradibalazs 0 Author Share Posted October 19, 2007 Kedves SkyBird! Letöltöttem a progit, telepítettem, de nem történt változás, pedig előtte Windowsupdate-eltem. A telepítő azt írta ki, hogy kompatibilitási csomag az office 2007 rendszerhez. Nekem nem a 2007-es rendszerhez kell, hanem a 2003-ashoz. ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted October 20, 2007 Nekem nem a 2007-es rendszerhez kell, hanem a 2003-ashoz. Az Office 2007-hez nem kell külön kompatibilitási csomag, hogy kompatibilis legyen önmagával. "Ha a Microsoft Office 2000, Office XP vagy Office 2003 csomaghoz a kompatibilitási csomagot is telepíti, akkor a 2007-es Word, Excel és PowerPoint új fájlformátumait használó fájlokat is megnyithatja, szerkesztheti és mentheti. A kompatibilitási csomag a Microsoft Office Word Viewer 2003, Excel Viewer 2003 és PowerPoint Viewer 2003 programmal együtt is használható az új fájlformátumban mentett fájlok megtekintésére." Én Office XP-re telepítettem már régebben, és működik vele. Remélem ugyanazt sikerült belinkelnem neked is, mert a fájlnév az ugyanaz. Annyi lett még, hogy ettől kezdve időnként az Office 2007 egyes frissítését is felajánlja a az Office XP (automatikus) update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aradibalazs 0 Author Share Posted October 22, 2007 Ok, megoldottam. A linked jó volt, csak annyit kellett még tennem, hogy installáltam az office 2003 sp3-at, ettől kezdve ment. Köszi még egyszer!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted October 22, 2007 No igen. Írták is, hogy a konverter telepítés elõtt az összes programfrissítést is fel kell telepíteni (ha nem volna). A lényeg, hogy megoldódott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aradibalazs 0 Author Share Posted October 22, 2007 Először azt hittem, elég a w.u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stevenking 0 Share Posted November 6, 2007 Sziasztok! Köszönöm szépen! Ugyanez volt a problémám, csak Word2003-al. SkyBird tanácsa alapján én is meg oldottam a problémát! Köszi még egyszer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
roy.t 0 Share Posted November 13, 2007 Üdv! OpenOffice-ből meg tudom valahogy nyitni a pptx-et? Ps: Bocs, nem akart válaszba menni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted November 28, 2007 Elvileg lesz vagy már van valami kompatibilitási csomag ahhoz is szerintem... Nem használok OO-t ezért nem tudom, de a hírekbõl erre emlékszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts