shownomarcy 0 Share Posted October 14, 2007 Sziasztok! A Magyar Rádió hangtárából 2 hétig visszahallgatható műsorokból szeretnék rögzíteni. http://real1.radio.hu/kossuth/ Egy rm-fájlt lehet leszedni, meg is tudom hallgatni, de rögzíteni is szeretném. Tud valaki segíteni? Korábban próbáltam VLC Playerrel, de nem igazán ment. URL élő rádióadást azt hiszem tudtam rögzíteni, de ezt nem sikerült, mert ha az rm fájlt betettem, nincs hossza és nem rögzített semmit...) Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted October 14, 2007 No23Recorder, mindent rögzít ami a hangkártyán átmegy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 938 Share Posted October 14, 2007 Szerintem egyszerűbb: az MP3-tárból letöltött M3U fájlokat nyisd meg Notepadben, és töltsd le azt az MP3-at, ami bennük van. Nem kell semmit rögzíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shownomarcy 0 Author Share Posted October 15, 2007 Kösz, a hétvégén kipróbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted October 15, 2007 Munka mellett szeretek rádiót is hallgatni. Találtam egy jó kis magyar vista minialkalmazást ahol számos internetes rádiót lehet hallgatni. Szeretném rögziteni is a kedvenceket. Kipróbáltam az Audio Record Expert programot, de képtelen vagyok bármit is rögziteni vele. Pedig a program kezelése egyszerû, de valószinûleg a program nem találja a megfelelõ meghajtót. Felkinál jó néhányat, ki is próbálgattam õket, de nem sikerült. Vajon hol bénázom el a felvételt? Olvastam, hogy ajánlották a No32Recorder-t, de a honlap németül van és nem találom a Vista kompatibilitást sem. Van megoldás? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted October 15, 2007 A No32Recorder még nem Vista kompatibilis. Windows 2000/2003/XP und XP Media Center Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted October 15, 2007 Esetleg más javaslat? Van valami speciális beállítás Vista alatt? Az összes felkinált "device-t" kipróbáltam, de nem sikerült a felvétel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted October 15, 2007 Sajnálom, de nem használok Vistát, így nem is ismerem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Share Posted October 20, 2007 Úgy látszik a problémám kipipálva, csak hallgatni fogom a netes rádiók mûsorát, felvenni nem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shownomarcy 0 Author Share Posted October 20, 2007 Szerintem egyszerűbb: az MP3-tárból letöltött M3U fájlokat nyisd meg Notepadben, és töltsd le azt az MP3-at, ami bennük van. Nem kell semmit rögzíteni. Húú, nagyon köszi!!! Ez így hihetetlen kényelmes így. Nem kell rögízteni, konvertálni, egy perc alatt lent van. Kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halasi Miklós 0 Share Posted October 28, 2007 A sokat emlegetett SUPER 2007 tud rtsp és mms szerverekrõl is kódolni. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe az Orbit Downloadert, és a Free Download Managert is. Legrosszabb esetben marad a HiDownload, de az sajnos fizetõs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabelnet 0 Share Posted November 4, 2007 Én a következõ módszert használom: Az óránkénti ram file-okat tartalmazó web lapról áthuzom a letölteni kivánt file-t a FlashGet ablakába, amely azt korrektül letölti (kb. 15Mbyte egy óra) rm formában. Ezt a file-t FairStarts converterrel alakítom át Wav-ba vagy egybõl mp3-ba. (XP-t használok, nem tudom Vista alatt mi a helyzet.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts