Jump to content
GSForum - Segélyvonal

TimeShift

Frikker Dániel

Recommended Posts

Frikker Dániel
Posted

Jelentem, a játék ki :cenzúra: ott jó gém! :démonikacaj:8)8) Nagyon jól van optimalizálva a közepes vagy akár gyenge gépekre is. (enyém: Intel Celeron D330 2.7GHz , 7300GT , 1GB DDR400 RAM ) 1280x1024 Medium grafikán nem akad, csak kb 10-20 fps-em van! Nagyon jó a játékmenete is. :ötlet:;) Ajánlom!

Posted

Valóban, a játék tényleg nagyon jó, nekem Athlon 64 3200+al, 2 giga rammal és X800GTO2-vel mediumon tökéletesen ment. Játékmenete is kiváló, ajánlom mindenkinek és várom a teljes verziót. :)

Frikker Dániel
Posted

Szintén! Amúgy meg az érdekesség kedvéért felvettem maximum felbontásra.

KÉP <-- Ez csak JPG formátum, elvesztek a szinek és effektek.

• 4 weeks later...
Frikker Dániel
Posted

Valaki nyúzza már ezt a játékot? 8) Leírhatná a véleményét! ;)

Posted

Én már jól benne vagyok a teljesben. :) El is akadtam, amit semmilyen módon nem tudok megcsinálni.. :( Jók ezek az időcuccok, el lehet velük szórakozni, grafika király, optimalizáció is. Az aláírásomban lévo konfiggal fullon megy.

Frikker Dániel
Posted

Akkor majd be fogom szerezni a játékot. 8)

• 4 months later...
Posted

Sziasztok én annyit szeretnék kérdezni hogy nekem meg van a TimeShift de nem tudom hogy a a magyar feliratos változat az gondolom a boltban kapható TimeShift-ben benne van? mert nekem meg van de nem tudom hol beállítani a magyar feliratot, és ezt szeretném megkérdezni hogy hol tudom vagy hogyna tudom beállítani a játékot magyarra?

Elõre is köszönöm

Szevasztok