kléni 7 Share Posted September 30, 2013 Használt ctrl + shift + balra nyíl, majd del gombokat. Oké, +2 gomb lenyomás, de így nem keverhető össze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razak_255 0 Share Posted September 30, 2013 Érdekes Most meg megjavult és még nekem van visszavonás is Érdekes..... Nekem azért jó ez a funkció, mert én a közeli ismerőseimmel úgy szoktam levelezni, hogyha valami eszembe jut, egy rövid e-mail vagy küldenék egy linket, akkor azt pikk-pakk elküldöm neki és így külön e-mailekben beszéljük meg a témákat és nem egy e-mailben. Na most, hogy megjelent a billentyű kombináció és valahogy rászoktam, mert így kipróbálva praktikusnak találtam. Most meg bárhova írok valamilyen megjegyzést rögtön a ctrl+entert használnám Amúgy ki lehet kapcsolni a gmail gyorsbillentyűit. Beállítások/Általános Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted September 30, 2013 Tudom, de vannak olyan gyorsbillentyűk, amiket használok, nem akarom mindet kiiktatni, csak ezt az egyet. @kléni: Nyomogassak azért plusz 2 gombot, határozott késleltetéssel (mert a te módszered az, hogy szókijelölés + törlés, ami két lépés, én meg egy lépésben törlök), és változtassak egy sok éve mindenhol használt, berögzült, mechanikus mozdulatomon, mert a Gmail levelezőfelületén nem lehet kikapcsolni ezt a kombinációt, csak az összes hotkeyt egyszerre? Ne már. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted October 1, 2013 most meg elvileg már van ez a küldés azonnali visszavonása egy nagyon rövid ideig (ha választ küldök, ott sajnos nem), A Labsben van beállítható idejű Undo Send. Évek óta használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted October 1, 2013 Hű, köszönöm a tippet! Hogy tudtam eddig enélkül létezni? A Labs lehetőségeit eddig meg se néztem, de most átfutottam, és találtam pár igen hasznos cuccot benne. Megtaláltam pl. ezt az Outlook-féle betekintő ablaktáblát, rá is ugrottam, mint disznó a jégre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted October 1, 2013 A Preview Plane-t azóta használom, mióta létezik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted October 1, 2013 Ha már Labs, az egyik gadgettel testre szabhatóak a gyorsbillentyűk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted October 1, 2013 Tudom, már használom is. De ezzel a beépített kombinációk nem írhatók felül, így a [Ctrl] + [Enter] sem. De most, hogy végre mindig van visszavonási lehetőségem, már nem annyira frusztráló. A betekintős cucc nagyon állat, ez volt az egyik, amit nagyon sajnáltam, mikor leálltam az Outlookkal. Aztán olvastam, hogy lesz a Gmailben is, de valamiért én azt vártam, hogy majd a menüben lesz kapcsolható, az eszembe sem jutott, hogy a Labsbe fog kerülni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted October 2, 2013 Na fene. Én is úgy vettem észre a Ctrl + Entert az Opera Mailben, hogy egyszer véletlenül elküldtem egy levelet mondat közepén. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotifES6 0 Share Posted October 16, 2013 Sziasztok! A következő, számomra ismeretlen problémába ütköztem, elég sürgős lenne, ezért kérem a segítségeteket: Iskolai munkahelyemen ( sulinet…) jelezték a kollégák, hogy a levelező programjuk (Thunderbird, LiveMail )által gmail-re küldött e-mailek nem mennek el, csak a web-es felületről küldöttek. Minden esetben hibaüzenettel visszajönnek a levelek, melynek lényege: Diagnostic-Code: smtp; 550-5.7.1 [2001;738:0:6000:216:3eff:fe02:c 12] Our system has detected that 550-5.7.1 this message is likely unsolicited mail. To reduce the amount of spam 550-5.7.1 sent to Gmail, this message has been blocked. Please visit 550-5.7.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=188131 for 550 5.7.1 more information. Minden más szolgáltatóra küldött levél rendesen célba ér, csak ez nem. Segítségeteket előre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted October 16, 2013 Nagy valószínűséggel valaki bejelentette az IP címeteket a GMail csapata felé, hogy spam-elésre használjátok, ezért blokkolja az onnan jövő e-maileket. Én kipróbálnám, hogy proxy-n, vagy VPN-en keresztül kimegy-e a levél. Ha kimegy, akkor egyértelműen IP ban-t kaptatok a GMail-től. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted October 16, 2013 Ahol az "IP-címeteken" a Thunderbirdben beállított SMTP szerver IP-címét kell érteni. De hogy ezzel nem tudtok mit kezdeni, az biztos. Ott van a linken, leírja a Google, hogy mi a teendő, de nem nektek, hanem annak, aki az SMTP szervert üzemelteti, aki viszont nem ti vagytok, tehát így járás. Két dolgot tudtok csinálni: szereztek valami normális internet-előfizetést, és azon keresztül külditek a leveleket, vagy marad a webmail (ami végül is az "A" megoldás webes változata). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted October 16, 2013 Akkor meg ha van Gmail fiók, használhatják a Google SMTP szerverét is. Kiszolgáló: smtp.gmail.com (hittelesítést igényel bepipálva) Titkosított kapcsolat SSL, port: 465 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted October 16, 2013 Kivéve, ha a sulinet nem tiltja a külső SMTP-t. De egy próbát megérhet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted January 29, 2015 Most 24 órán keresztül, holnap, azaz január 30 péntek 18 óráig bárki igényelhet meghívót, mellyel kipróbálhatja a Google új Inbox nevű levelezőjét. Ehhez egy aktív Gmail fiók kell, amelyről egy e-mailt kell küldeni az inbox@google.com címre. A Google ígérete szerint mindenki kap meghívót, aki igényel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted February 27, 2016 Kis érdekesség történt ma velem, érkezett egy értesítő a fiókomba a g+-tól hogy valaki megosztott velem valamit holott nincs is nyilvános profilom a g+-on(ha fel akarok menni akkor azzal kezdi hogy csináljak egy nyilvános profilt)... Ez meg mégis hogyan lehetséges? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted February 28, 2016 Nagyon egyszerűen. Ha van GMailes fiokod, akkor van (inaktív) G+ is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 283 Share Posted February 28, 2016 Pont ez az, egy inaktív fióknak az én felfogásomban az a jelentése hogy nem használható amíg nem aktiválják. Úgy néz ki google másképp gondolja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts