Pocak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Azért nyitottam meg ilyen címmel, mert, úgy néz ki tönkrement a kormányom. GENIUS SPEED WHEEL 3 VIBRATION. Megpróbállom leírni a hibát. Amikor kalibrálni akarom, akkor a jobboldalra nem mozdul ki teljesen a kormány és a hátramenet sem megy teljesen hátra. Ez persze kihat a játékokra is, mert nem tudok rendesen jobbra fordulni, illetve, amikor kell, akkor tolatni. Elég bosszantó, mert csak három hónapos. Persze tudom, ami elromolhat az el is romlik. Nem ez az elsõ kormányom. Volt már kettõ, nem emlékszem a nevükre, mert már régebben volt, és mindegyik hamar tönkrement. Szóval szeretnék majd egy másikat venni, és ehhez a vásárláshoz kérek tapasztalatokat, hogy melyik kormánnyal volt a legkevesebb gond. Illetve kinek hány éves és milyen a kormánya, amivel nem volt gondja. Én a GENIUS SPEED WHEEL 3 VIBRATION-t nem ajánlom, senkinek. Várom az ajánlattételeket. Valószínûleg nem csak nekem hasznos, hanem másoknak is.
kori Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ezen játék segédeszközöknél igaz az a mondás, hogy a minőség egyenes arányban van az árával. Olvastam mát tesztet a Logitech Momo Force kormányról ami a legjobbak között van és rosszat nem írtak erről. Igaz az ára is 30 ezer körül van.
Kiskalóz Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 MOMO kormányok tényleg jók, de van 1 tervezési hibájuk. Mégpedig hogy a pedálokban lévõ potméter hamar tönkremegy. Ha azt kicseréled 1 minõségire akkor nagyon zsír cucc.
Pocak Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Köszi a válaszokat. Gondoltam nem lesz olcsó, ha újjat akarok venni. A Logitech G25 Racing Wheel-rõl van valakinek valami tapasztalata? 64000 Ft-ot érdemes kifizetni érte? Vagy teljesítményben, tartósságban elég a Logitech Momo Force?
kori Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Szerintem kiváló darab, de megkapod olcsóbban is Itt néhány bolt és adat. Ha választanom kellene a MOMO-t kérném, láttam egyet működés közben és, lenyűgözött. Persze, ha sok pénzed van lehet a drágábbat is.
Pocak Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Kori köszönöm a választ. Nincs sok pénzem. Pont azért kérem ki mások véleményét, mert nem akarok zsákbamacskát venni. Ha jól értem az eddigieket mindkettõ kormány megbízható és mínõségi darabok. Csak a Logitech G25 Racing Wheel magasabb színvonalú, (bõrborítású kormány) mint a MOMO? @Kori Leírnád, hogy miben nyûgözött le a Momo? Köszi.
Recommended Posts