Micimack0 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Nem tud valaki olyan progit, ami felismeri az mp3-as zenéket és kiírja ki az előadó és a szám címe?! Olyan progiról tudok, ami felismeri a zenéket, de ez sony ericsson telcsiken van úgy tudom, hogy az a WAP-on keresztül keres rá a zenékre, szóval nekem valami ilyesmi progi kéne csak PC-re!
payskin Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Rendkívül, rettentõen és nagyon kíváncsi volnék egy ilyen programra mûködés közben. Leginkább a kizárt dolog kategória.
Scorpion Spyke Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Hát én olyanról halottam, hogy egy fizetõs weboldalon eldúdolod, vagy elfütyülöd a szám dallamát, felismeri azt, és kikeresi az adatbázisból. Szóval szerintem ez sincs kizárva.
payskin Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tényleg errõl én is mostanában hallottam! Akkor nem teljesen kizárt dolog, csak majdnem.
vmiki Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Pedig van olyan! És ott van a gépeteken! Windows Media Player! A zenei fájlok adatát leszedi a netrõl: elõadó, album, számcím Sok magyar zene esetében is mûködik!
Lalolib Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Egy kicsit az "egymás mellett elbeszélés" folydolgál itt. MicimackO szerintem arra gondol, hogy olyan mp3 számokat ismerjen fel a progi, mely semmilyen TAG információt nem tartalmaz. Olyan meg tényleg nincs, hacsak nem tudod elfütyülni, bár az ötlet nagyon tetszik! Vmikinek is igaza van egy kicsit, mert ha a média player ki tud szedni a TAG információból valami értékelhetõ adatot, akkor tényleg megtalálja a neten, és kitölti a hiányzó TAG infokat...Mellesleg úgy látszik tényleg nagy a forróság!
payskin Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Igen, épp mondani akartam, hogy a Media Player azért még nem tart ott, hogy felismerje a zenét.
Micimack0 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Van a Sony Ericsson W850-as telefon és ebben van egy olyan progi ami felismeri a zenéket! Olyan hogy pl. szól zene a tv-ben és mellé teszed a telefon és elinditod a progit akkor hang mintát vesz és utána felcsatlakozik a wap-ra és pár másodperc múlva kiírja szám címét és élõadóját! Na nekem ez progi kéne csak PC-re!!!!!
Lalolib Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Eddig megpróbáltam komoly maradni, de talán tényleg Balázsnak és Spyke-nek van igaza. Ez a téma lassan már a NASA hatáskörét súrolja.
Micimack0 Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Pedig ez a telefon tényleg tudja ezt, ha nem hiszed, járjál utána bármely telefon szaküzletben!
Lalolib Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Igazad van, tényleg müködik! Bevallom olyan hietetlennek tünt az egész, hogy nem is néztem utána, és beismerem, ez hiba volt. Elnézést! Most azért szétnéztem a neten és az eredmény elég felemás. Rádióból felvett számokkal elég jól elboldogul, de az MP3-val már vannak gondjai. Mivel egy központi zenei adatbázist üzemeltet a Sony, ezért fõleg az "érdekeltségi körébe" tartozó zenéket gyüjti össze. Magyar számokat meg csak elvétve ismer. Ettõl függetlenül tényleg zseniális funkció és csodálom, hogy a Google még nem koppintotta le az ötletet...Bár szerintem nem kell sokáig várni. Ettõl függetlenül akinek van ilyen telefonja, az csak felvesz néhány másodpercet a számítógépen játszott zenébõl és máris megkapja az információkat. Igaz, nem ingyen. Gondolom a Sony ezért nem ültette még át PC-re a TrackID technológiát.
Gyuuka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy az alaplapi hangkártyámat nem ismeri fel a Windows, kerestem hozzá drivert is, de nem igazán sikerül a gép így ismeri fel: Intel 82801DB ich-AC'97 Ha valaki tudna segíteni megköszönném! Üdv
Mik Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Meg lehet azt oldani, hogy egy szövegbõl (szöveges doc) hivatkozni (ugrani) lehessen egy audio fájl bizonyos pontjaira?
Temporary Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nem tud valaki olyan progit, ami felismeri az mp3-as zenéket és kiírja ki az elõadó és a szám címe?! Olyan progiról tudok, ami felismeri a zenéket, de ez sony ericsson telcsiken van úgy tudom, hogy az a WAP-on keresztül keres rá a zenékre, szóval nekem valami ilyesmi progi kéne csak PC-re! Ilyesmi: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?s=&a...st&p=426661 http://audiotag.info/
Dinter0000 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Én csak egy oldalt tudok.Eldúdolod vagy elénekled a dalt vagy lejátszod és kiadja a találatokat,csak ez weblap. http://midomi.com
david099 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Sziasztok! Nem tudtok egy olyan progit amikor mondjuk berakom zenei cd-t a meghajtóba és felismeri rajta lévõ számokat? Köszi
Sebi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ezt szerintem mindegyik CD rippelő program tudja, csak használni kell a CDDB szolgáltatását, mely a freedb.org-ról leszedi a kívánt információkat.
[OP]Destroy-man Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Feltéve, ha valaki már korábban felküldte az adatokat. A WMP egyébként alapbol letölti, ha van netkapcsolat. Igényesebb kiadóknál egyébként raknak CD-TEXTet is a lemezre.
Recommended Posts