ocsi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Sziasztok! Pár napja hirtelen nem tudok kimenõ leveleket küldeni... A jelenség egyszerre jött elõ mind a 4 gépen, minden hónapok óta bekonfigurált levelezõprogramok mûködnek, amik az smtp.t-online.hu címet próbálják elérni. Eddig ment is minden... most megint nem... Tudtok valamit errõl, vagy ehhez hasonló problémáról? Jah és a hiba: Unable to connect smtp.t-online.hu.... elõre is köszi..
Sebi Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Nekem mail.t-online.hu van beállítva SMTP kiszolgálónak és úgy mûködik.
warynski Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Be van állítva a hitelesítés (Authentication)? Unable to connect smtp.t-online.hu.... Mellesleg, ahogy fentebb Sebi írta, mail.t-online.hu-nak kell a kiszolgálónak lennie a küldésnél is.
ocsi Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Köszi srácok... így mail.t-online.hu -val már nekem is megy. De gondolom az elõzõt csak nemrég tilthatták le, mert hónapokon keresztül küldtem vele leveleket... No mindegy, és mégegyszer köszi!
Sebi Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ha valakinek még szüksége lenne valamilyen beállításra, itt megtalál mindent.
KGigi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Csak én bénázom vagy tényleg nincs IMAP a t-onlineos fiókokhoz? És t-emailhez sem. Ami fizetős.
KGigi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Valami ilyesmit kerestem, köszönöm szépen. Imádnivaló a t-home odala, az ég világon semmit nem találok. Még az ügyfélszolgálatra sem sikerül valamiért bejelentkeznem a váltás óta. Sajnos muszáj maradnom itt, mert a riasztó csak t-homeos vonalon működik, vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy az ADSL-t sem köttethetem máshová.
Recommended Posts