Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ad-Aware

Recommended Posts

Posted

Megjelent a program legújabb verziója. További részletek Itt!

Posted

Nekem bejön, tetszik a felülete, egész jól be lehet konfigurálni, talált is egy valakit, amit az elődje nem.

(y)

Posted

Írják is a leírásban, hogy áttervezték a engine-t. Javították a program "kódsorozat azonosítási" technológiáját. A definíciós fájl növekményes (csak a legutóbbi változtatások). Az Internet Explorer, Firefox, Opera nyomait kisöpri egy klikkre. Többszörös böngészõ támogatás. Új egyenes felhasználói felület stb.

Posted

Lehet, hogy itt kellett volna témát nyitnom még szombaton, de ennyi eszem nem volt, így csak a Kémprogramokhoz írtam be :pislog::D .

Lényeg, nekem is tetszik a felület, bár tegnap frissítés helyett kidobott valami váratlan hibaüzenetet (nem volt idõm elolvasni, mert hamar eltünt a képernyõ) és megszakította a folyamatot. Megkérdezte, hogy el szeretném-e küldeni a Lavasoftnak, okulásul (nagy rakás szám volt szépen sorbarendezve), s miután igeneltem, bezárta az alkalmazást. Aztán vártam a "csodát", de nem történt semmi. Talán esetleg küldenek valami levelet, vagy on-line javítanak, majd meglátjuk. :?:

Posted

Nekem valahogy pont a felület nem jött be. Pontosabban a betûk eszméletlenül összecsúsztak, szinte olvashatatlan volt 120 DPI-s 1280x1024 felbontásban.

Igaz még valamelyik béta változat volt. Annyival nem adott többet, minthogy amúgy is messzire elkerülnek a kémprogramok, így rögtön lepusztítottam.

Posted

Az új felület már kicsit másabb, mint a bétában volt, bár az elrendezés ugyanaz maradt, nekem tetszik. Én az 1. bétával próbálkoztam rögtön, de elindítani sem bírtam, mert hibaüzenettel kilépett. Azután következett az 5. béta. Az már elindult, de keresés közben mindig lefagyott. Hát igen gondoltam hogy még béta szegényke. Azután már az ingyenes verziót próbáltam, elindult és keresés közben se fagyott le. :D Egyedül az böki a csőrömet, hogy ha nincs benne az ingyenesben az Ad-Watch, tehát nincs állandó védelme, akkor mi az a 20 mega amit futtat a háttérben ha a progit el sem indítom?

Posted

Jó kérdés, nálam 19MB. Az aawservice (Ad-Aware 2007) service = Protects your computer from spyware. Megvédi a számítógépedet a spyware-tól. :hmm: Nem értem, hogy miért van szükség erre a tárrezidens részre az Ad-Watch nélküli Free -ben ... :nyíl: Kill!

Szóval, nekem is hiányzik az Ad-Watch támogatás a Free változatban, valamint a ütemezõ funkció (is). Persze érthetõ okok miatt van ez így megoldva.

Utólag...

A mai frissítés (program) után már csak "Ad-Aware service" leírás olvasható a "Protects your computer from spyware." helyett. Ettõl függetlenül bent csücsül a memóriában.

Leállítottam és az alábbi hibát kaptam:

Service error: 6000 has occured. Description: Lost connection with Ad-Aware service. Terminating gracefully... azaz a kapcsolatot elveszett az Ad-Aware szolgáltatással. Bájosan véget ér...

(Jelzem, leállításkor futott az Ad-Aware program!)

Posted

Nnnna akkor lehet hogy én kihagyom ezt az új Ad-aware-t.

Nekem ne rezidenskedjen annyira, mert nincs rá szükségem csak kézzel indítva. Azt is ritkán. ;)

• 1 month later...
Posted

Létezik már magyar nyelvi fájl a 2007-hez?

Kerestem a honlapjukon, de nem találtam. :pislog:

Ha lenne, engem is érdekelne, bár elég érthető az angol is!

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Létezik, hogy az Ad-Aware összeakad bármolyen más biztonsági szoftverrel? A tegnapi nap folyamán elindítottam egy keresést, majd úgy a keresés közepe felé jött egy szép kékhalál, és újraindult a rendszer. A hibaüzenetet sajnos nem volt idõm elolvasni. Újraindulás után belenéztem az eseménynaplóba, de semmilyen konkrétum nem derült ki, csak annyi állt benne, hogy a rendszer váratlanul leállt és újraindult. Ezután elindítottam még egy keresést, és ugyanez történt. Viszont a mostani újraindulás során kiírta a Windows, hogy van megoldás a problémára, ezt elolvasva viszont a Windows Defenderre való utalást tett.

Létezik ez?

Ami még telepítve van: Zone Alarm tûzfal, NOD32, Spybot Serach & Destroy. Ezzel a négyes (Windows Defenderrel együtt ötös) fogattal soha, semmilyen problémám nem volt, sem XP, sem Vista alatt sem, tegnap mégis történt valami.

Mégis mi lehetett ez?

Posted

Hát utána olvastam egy kicsit, és úgy tûnik, hogy a Spybot-tal akad össze, illetve az Ad-Aware megtalál valamilyen Spybot archív fájlokat, illetve mentéseket, ezeket akarja törölni, mivel kártékonynak ítéli õket, a Spybot-nak ez nem tetszik = Kék halál :!: ;)

Posted

Az az érdekes, hogy eddig nem akadtak össze, 2 éve problémamentesen használom õket.

• 3 weeks later...
Posted

Helló! Bocsánat ha rossz helyre teszem fel a kérdésem. A régi Ad-Aware progim van és nem akar frissülni. Decemberben frissült utoljára. Mi lehet a gond? Elõre is köszi az infókat.

Posted

Szerintem már megszünt az automatikus frissítési lehetőség az Ad-Aware SE Personal-hoz, de az alábbi címen továbbra is frissíteni lehet:

http://www.lavasoft.com/support/securitycenter/blog/

A letöltött fájlt csak be kell rakni az Ad-Aware SE Personal könyvtárába, - rákérdez, hogy már van egy ilyen fájl, lecseréli? - igen, lecserélni és kész.

Üdv.

Ágnes

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki valamilyen megoldást a problémámra, mely a következő: az Ad-Aware se-ről én is átálltam az Ad-Aware 2007-re, csak az a gond, hogy ha frissíteni szeretném, mindig hibát ír ki, és nem tudom, hogy mit tegyek.

Posted

Tehát az hibaüzenet:Ad-Aware 2007 An error occurred

Event: SSL download failed

Suggested Action:Run webupdate

(Ha lefuttaom a webupdate-ot akkor is ezt írja ki)

Posted

Hát pedig azt magyarázza az Ad-Aware FAQ, hogy ez vagy proxytól, vagy tűzfaltól van. Ennél szerintem mi sem leszünk okosabbak. Ha kikapcsolod a tűzfalat, akkor is jön a hiba?

• 2 weeks later...
Posted

Az Ad-Aware-rel nem tudom, kinek és miért van gondja. Régebben, amíg használtam, tökéletesen teljesített! (Bizony, én még egy McAfee Viruscan igen régi verziójával, Zone Alarm Free tûzfallal, és Ad-Aware 6.0-val kezdtem. Azok a régi szép idõk... :hááát::)) Az Ad-Aware szerintem mindenképpen jobb, mint a Spyware Terminator! Már csak azért is, mert régebbi program, és a Lavasoft is egy elég neves cég. ;)

Üdv.

Posted (edited)

Ezt örömmel hallom. :)

Egyébként ma tettem fel a 2007-es free változatot, ami elsõre feltûnt, hogy vizsgálat közben nem írja külön ki a kritikus objektumokat csak a vizsgálat végén. Egyébként nem talált semmit. Kicsit fura is mert az elõzõ verziót bármikor végigtoltam, olyan 10 körül minimum talált mindig...

Edited by Stephan
Posted

Akkor vagy beengedte, vagy jobb a proactive védekezése.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Az Ad Aware-ban hol lehet beállítani az automatikus frissítést?? :ötlet:

Posted

Csak a fizetõs verzióban automatikus, a free változatban manuálisan kell frissíteni. ;)