Eurocopter 0 Share Posted May 22, 2007 Nos a kérdés adott . Kinek milyen játék van a telefonján . Illetve ki mennyít játszik a telón Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted May 22, 2007 Hadd ne soroljam fel, mert vagy 50 játék van rajta. Ha kedvem tartja, és nincs más nálam, akkor játszok vele. De a kedvencem a Snake (Nokia) és a Bounce. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted June 1, 2007 Nekem most az Alpha Wing és az Asphalt 2 van fenn. Szerintem egy héten talán 2 órát játszok telón. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S W A T 0 Share Posted August 22, 2007 Real Football 2006 A valósághû focijátékok legújabb gyöngyszeme. Engedd, hogy Cissé, Sevcsenko és Kahn a mobilodra varázsoljon egy igazi meccset! A 48 csapat játékosainak nagy részét hús-vér focistákról mintázták. Sípszó, zászlók, balhézó drukkerek. Mi kell még egy igazi stadionhoz? Újabb játék a telefonon. Grafikailag nem egy nagy durranás bár a Sharp gx-29 szépen jeleníti meg. A játékélmény nagyon jó,a billenytyû kiosztást szokni kell. A másik két játékom. Midnight Bowling Minden megvan, ami egy igazi bowlingos bulihoz kell: trendi bár, menõ zene és lelkes közönség. Guríts egy strike-ot, és bizonyítsd be a nagyágyúknak, hogy Te vagy a legjobb! Azt hiszem ehhez nem kell kommentár. Egyszerûen csak bowlingozunk. A játék elején csak két db golyó érhetõ el ami a challenges módba 10-re bõvíthetõ külömbözõ bowlingos ügyességi feladatok megoldása után mindig kapunk kettõ ujjat. A játék lendülete és grafikája ahhoz képest hogy mobilon van szerintem nagyon jó. Ezt is csak ajánlani tudom a harmadik játék. Midnight Pool 3-féle billiárd, 4-féle játékmód - a megbízható Gameloft szórakoztatás! Nekem ez is nagyon tetszik Grafika nagyon jó és a játékélmény is. Szerintem megéri mind az árát ahhoz tökéletesek hogy az ember unalmába ellegyen. Az idézések a vodafone honlapjáról vannak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost 0 Share Posted September 29, 2008 Helló! Egy kis segítségre lenne szükségem, vettem egy Samsung-SGH L770V típusú telefont, és az lenne a kérdésem hogy játékot és egyéb alkalmazást hogyan tudok telepíteni rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jagdtigger 278 Share Posted January 6, 2010 Nos lenne egy kis kérdésem, van egy ZTE-G X760-as telefonom de csak 1 szem játék van rajta. Nincs lehetőség arra hogy játékot tegyek rá(nem tudom hogy van-e rá freeware játék)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszkeksz 0 Share Posted March 18, 2010 Hello. Nem tudom milyen márkájú a telód , de mindegyikre vannak játékok, de mondjuk mindegyik visz más márkára tervezett játékot is. Ha Samsung telod van kutatnod kell egy kód után és a Jadmaker progi után. Ebbõl meg kell csinálni a f.jar fájl .jad fájlát és azt telepíteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts