Attila1981 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Sziasztok! Hogyan kell megadni HTML-ben, hogy a gombra kattintva egy uj ablakban szöveget tudjak kiíratni! a kód ami eddig megvan- ........ onClick="window.open('','mywindow','width=400,height=200')"> ...... itt hová kell megadni hogy a létrejövõ ablakban legyen szöveg? nekem csak egy szó kell, nem egész text! Köszi
durato Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 onClick="window.open('ide írd, amit akarsz','mywindow','width=400,height=200')">
Attila1981 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 (edited) Te ezt lepróbáltad? A két ' ' jel közé azért nem írtam semmit , mert oda az elérési utat kellene beírni ahol a fájl tartozkodik, ami megjelenjen az új ablakban. Én csak egy szavat szót akarok az új ablakban kiíratni, és nem egy fájlból beolvastatni! Edited June 4, 2007 by h.arpad
willkrisz Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Ha csak egy szót akarsz megjeleniteni akkor használd ezt: onClick="java script:window.alert('Hello world!');"
Recommended Posts