szlaci76 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mivel az elvileg jól mûködõ 1394-es porthoz csatlakoztatott DV kamerámat nem látja a gép. Korábban volt a gépben egy firewire kártya amivel tudtam is dolgozni de ez sajnos meghalt. Az új kártyát símán felismerte a windows, nem adtak de nem is kell hozzá telepítõ lemez. Az eszközkezelõ szerint megfelelõen mûködik, mégis amikor bekapcsolom a kamerát nem történik semmi. Próbáltam drivert keresni hozzá hátha mégis azzal van a gond de nem találtam. Ha van valakinek ötlete türelmetlenül várom.
szlaci76 Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Elvileg a kábel nem lehet gond mert azzal próbáltam amivel korábban mûködött a dolog illetve (hátha mégis ez a baj) megpróbáltam egy másikkal is de nem jött össze. Azért köszi és más ötletet is szivesen vennék.
arpsoft Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Más eszközzel nem tudod kipróbálni a kártyát? Mondjuk egy laptoppal?
szlaci76 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Ez lessz a következõ lépés, de mivel itthon nincs rá lehetõségem, így most ez kicsit megált amíg nem tudok eljutni valamelyik ismerõshöz. Addig is köszi.
Mike74 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Sziasztok! Vettem egy firewire kártyát de nem ismeri fel a windows. Telepítõ lemezt nem kaptam hozzá! Ha csatlakoztatom a DV kamerát nem történik semmi. Ilyenkor mit tudok vagy lehet tenni?
nagyjani Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Nem is kell hozzá telepítõlemez, ha SP2-es XP-d van. Ha egyáltalán nem reagál rá a renszer, akkor a kártya rossz.
Mike74 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Megoldódott! Kivettem a gépbõl,majd újra beraktam és felismerte! Valószínû nem volt rendesen a helyén! Mostmár mûködik rendesen!
Recommended Posts