payskin Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Az Age of Empires III fórumból hoztam át, legyen ezeknek a remek játékoknak saját témája! Bocsánatot kérek, de a Silent Storm teljesen magával ragadott, a négynapos szünetből három napon át azt toltam.
Doc Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 És a SENTINELS kiegészítővel toltad már? Abban is vannak finom újítások.
payskin Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A Goldot vettem, úgy hogy sorra kerül az is. Viszont nem találom sehol a Hammer & Sickle-t, amit ugyanez a csapat csinált. Se kapni nem lehet, sem letölteni. Megtaláltam, de ha valaki tudja, hol lehet megvenni, szóljon. Doc, végigtoltad? Volna pár kérdésem főleg a Panzerkleinokra vonatkozóan.
Khazar Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Hy! Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudom beszerezni a Hammer and Sicklet ? Rengeteget játszottam a Silent Storm 1-el es 2-vel de ezt a részt sehol se találom. Ha valaki legalább PMben tudna segíteni, annak nagyon örülnék, elõre is kösz. Légy szíves használj ékezeteket. Üdv.:Gereby
Recommended Posts